Fotoğraflı

Şule öğretmen öğrencileri dans ve müzikle motive ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin derse başlamadan önce sağlıklı yaşam becerilerini kazandırmak amacıyla başlatmış olduğu çalışmanın öğrenciler tarafından ilgi gördüğünü ifade eden Osman Zeki Yücesan İlkokulu sınıf öğretmeni Şule Yüksel; Sağlıklı yaşam becerilerini kazandırmak ve okul sevgisini artırmak amacıyla yürütmüş olduğu bu çalışma gerçekten de amacına ulaşıyor. İçimden geldiği gibi yapıyorum zaten müzik ve dans benim hayatımın içinde de olan bir parça bunu meslek hayatımla öğretmenlikle de birleştirince daha coşkulu oluyor ve öğrencilerin dikkatini çekiyor.

 

 

 

Kayseri Osman Yücesan İlkokulu’nda sınıf öğretmenliği yapan Şule Yüksel, her sabah öğrencilerine ders öncesi müzik ve dans eşliğinde motive ediyor.

 

 

Yapılan çalışmanın öğrenciler tarafından ilgi gördüğünü ifade eden Osman Zeki Yücesan İlkokulu sınıf öğretmeni Şule Yüksel; “ Bu esasen Milli Eğitim Bakanlığımızın Temel Eğitim Kurumlarında öğrencilerimizin derse başlamadan önce sağlıklı yaşam becerilerini kazandırmak amacıyla başlatmış olduğu kültür fizik etkinliği. Buna ilaveten ben öğrenci motivasyonunu artırmak ve dikkat çekici hale getirmek için müzikle birlikte yapıyorum çocuklar da bunu gerçekten çok seviyorlar. Sağlıklı yaşam becerilerini kazandırmak ve okul sevgisini artırmak amacıyla yürütmüş olduğu bu çalışma gerçekten de amacına ulaşıyor. İçimden geldiği gibi yapıyorum zaten müzik ve dans benim hayatımın içinde de olan bir parça bunu meslek hayatımla öğretmenlikle de birleştirince daha coşkulu oluyor ve öğrencilerin dikkatini çekiyor çünkü öğrencilerin gözünde bir öğretmen her şey demektir anne babadan sonra hayatlarına şekil veren en önemli insan öğretmendir. Öğretmenlerini bu şekilde görmek onları da gerçekten çok mutlu etmektedir. Okula daha coşkulu istekli bir şekilde geliyorlar bu da bizleri mutlu etmektedir” dedi.

9
be_enme
Beğenme
2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Şule öğretmen öğrencileri dans ve müzikle motive ediyor