Subaşı Mahallesinde yazın tespit edilen sorun çözüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, yaz döneminde ‘Başkan Mahallenizde’ projesi kapsamında incelemelerde bulunduğu Subaşı Mahallesinde söz verdiği alt yapı ve parke sözünü yerine getirdi. 15 bin metrekare parke, mahallenin kalbi konumundaki sokaklara yapıldı.

İncesu’da parke hizmeti aralıksız devam ediyor. Subaşı mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa İlmek “Yaz döneminde ilçemizdeki bütün mahallelere müdürlerle birlikte çıkarma yaptık. Yerinde tespitler yaparak eksikleri belirledik. Subaşı mahalle ziyaretinden de eksikler tespit etmiştik. Problem tespit ettiğimiz noktalara Büyükşehir ve İncesu Belediyesi olarak müdahale ettik. Subaşı mahallesinin kalbi konumundaki sokağımızın yağmur olukları, drenajları yapıldı. Sıfır parke yaparak, halkımızın yaşadığı soruna kökten çözüm bulduk. Eski parkeleri de israf etmeden Subaşı’nın bir başka bölgesine kullandık. Halkımız ister, biz çözüm üretiriz. Kış gelmeden ilçe merkezinde ve kırsalda eksiklikleri büyük ölçüde giderilmiş olacak” dedi.

Subaşı mahalle muhtarı Hasan Yenilmez de yaptığı açıklamada “Mahallemizde çeşitli alt yapı eksiklikleri vardı. Bu konuyu başkanımıza yaz döneminde yaptığı ziyarette ilettik. Kendisi de verdiği sözü yerine getirdi. Mahallemizde birçok noktanın alt yapı ve parkesi yapıldı. Kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Subaşı Mahallesinde yazın tespit edilen sorun çözüldü