Fotoğraflı (51)
1:03

SP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Güngör; “Kepekli ekmeği beyaz ekmekten daha ucuza satacağız”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşları beyaz ekmekten kepekli ekmeğe yönlendirmek maksadıyla yapılması planlanan projeden söz eden Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör; “Tam buğday ekmeğine yönlendirebilmek için beyaz ekmekten daha ucuza satacağız sırf insanlarımızı bu beyaz ekmekten biraz daha uzaklaştırabilmek için bu projeyi yapacağız. Beyaz ekmek ciddi manada sağlığımızı etkiliyor. Bu proje kapsamında Kocasinan bölgesinde satılan halk ekmek büfelerinde kepekli ekmek beyaz ekmekten daha ucuz olacak” dedi.

Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ Programına konuk olarak Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.
Vatandaşları beyaz ekmekten kepekli ekmeğe yönlendirmek maksadıyla yapılması planlanan projeden söz eden Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Recep Güngör; “Biz Kocasinan Belediyesini aldığımızda kepekli siyah ekmeğe yönlendirebilmek için halk ekmeklerde satacağımız kepekli ekmek beyaz ekmek fiyatından daha ucuz olacak. İnsanlarımız kepekli ekmeği tüketmek istediklerinde beyaz ekmekten daha ucuza tüketebilecekler. Tam buğday ekmeğine yönlendirebilmek için beyaz ekmekten daha ucuza satacağız sırf insanlarımızı bu beyaz ekmekten biraz daha uzaklaştırabilmek için bu projeyi yapacağız. Beyaz ekmek ciddi manada sağlığımızı etkiliyor. Bu proje kapsamında Kocasinan bölgesinde satılan halk ekmek büfelerinde kepekli ekmek beyaz ekmekten daha ucuz olacak” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen