Site Kapak Fotoğrafı (26)

SP Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kaya, “Mart 2024’te yeniden milli görüş belediyeciliğini bu milletin önüne sermemiz lazım”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kasım ayı Divan Toplantısı’nda konuşan SP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, “1994 yılının provası 2024 Mart seçimleridir, o provayı da hep beraber başarıyla sağladıktan sonra 1995 yılının provası 2028’dir. O yüzden bu aşamaları tıpkı 1991,1994, 1995 yılları gibi geçirip Mart 2024’te yeniden milli görüş belediyeciliğini bu milletin önüne sermemiz lazım. Allah’ın izniyle bir sonraki genel seçimde de yeniden Türkiye’nin birinci partisi olarak bu ülkeyi yeniden milli görüş iktidarıyla tanıştırmak gibi bir mecburiyetimiz var” dedi.
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından kasım ayı Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya SP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, SP Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, SP İl Başkan Yardımcısı Nuri Ürkündaş, Ahmet Fuat Harmancı, Recep Yavuz, Galip Kılınç, SP İl Gençlik Kolları, SP Kadın Kolları, teşkilat mensupları katılım sağladı. Toplantıda konuşmaların ardından partiye katılan üyelere rozet takıldı.
‘TÜRKİYE HER GEÇEN GÜN DAHA DİBE BATMAYA DEVAM EDİYOR’
SP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, “Enflasyonu bütün çabalarına rağmen düşüremedikleri için hayat pahalılığının ve ücretlerin sürekli eridiğini, hayat pahalılığının arttığını maalesef hep beraber görüyoruz. Artık büyük şehirlerde 15 bin liradan aşağı kira fiyatları, 4-5 milyondan aşağı ev fiyatlarının olmadığı bir süreci yaşıyoruz. Dünyadaki bütün ülkelerde enflasyon var, faizler yükseliyor yalanı söylüyorlar. Türkiye enflasyon sıralamasında yüzde 61’le OECD ülkeler arasında birinci sırada. En yakın ülke Macaristan ve 5 katı yüksek bir enflasyonumuz var. Lider ülke, büyük lider Erdoğan dedikleri kişinin ülkeyi getirdiği hal bu. Gıda enflasyonu OECD ülkelerinde düşerken, Türkiye’de gıda enflasyonu yüzde 75 yani geçen sene 100 lira olan bir gıda maddesi bugün 175 liradır. Oysa diğer OECD ülkelerinde 100 dolar olan gıda bugün daha aşağı rakamlardayken Türkiye’de durum budur. Türkiye her geçen gün daha dibe batmaya devam ediyor. Bu iktidarın İsrail’e bir yaptırım yapma şansı yok, bu iktidar yatıp kalkıp şuna dua ediyor: ‘inşallah bir ateşkes olur da biz de bir yaptırım yapmak zorunda kalmayız’ diye bekliyor. Yoksa aradan geçen 55 güne rağmen bir diplomatik ilişkiyi dahi kesebilecek cesareti gösteremeyen bir iktidar ambargoyu delecek de Gazze’den gemileri direk gönderebilecek. Bu iktidar yapmadığı şeyleri bile bu millete davul zurna ile pazarlıyor. Bir şey yapmış olsalardı pireyi deve yaparlardı ama maalesef kınamaktan başka bir şey yapamıyorlar. 1994 yılının provası 2024 Mart seçimleridir, o provayı da hep beraber başarıyla sağladıktan sonra 1995 yılının provası 2028’dir. O yüzden bu aşamaları tıpkı 1991,1994, 1995 yılları gibi geçirip Mart 2024’te yeniden milli görüş belediyeciliğini bu milletin önüne sermemiz lazım. Allah’ın izniyle bir sonraki genel seçimde de yeniden Türkiye’nin birinci partisi olarak bu ülkeyi yeniden milli görüş iktidarıyla tanıştırmak gibi bir mecburiyetimiz var. Bu iktidar 22 yıldır iş başında, 1969’dan bu yana 55 yıllık milli görüş tarihinde 4 kez hükümet olduk. Toplam iktidar süremiz ise 4,5 yıldır. Yani bugün anlata anlata bitiremediğimi Kıbrıs Barış Harekatı’ndan D8’e, ağır sanayi hamlelerine varıncaya kadar Kayseri’de de birçok önemli işler de dahil bütün bu hizmetleri milli görüş araya kesinti girmesine rağmen toplam iktidar ömrü 4,5 yıllık bir sürede yaptı, bu hareketin bir de 22 yıl kesintisiz iş başında kaldığını düşünün o zaman Türkiye’nin gerçekten nasıl bir lider ülke olduğunu hayal edin” diye konuştu.
‘YEREL SEÇİMLER MİLLİ GÖRÜŞÜN ÇIKIŞ KAPISI OLACAK VE MİLLİ GÖRÜŞÜ İNŞALLAH İKTİDARA TAŞIMIŞ OLACAĞIZ’
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ise, “Önümüzde bir yerel seçim var, bu seçim için özel bir gayret gösteriliyor. Burada bulunan bütün kardeşlerimiz; ilinde, ilçesinde bir çalışma yürütüyor. Bizler inanıyoruz ki; bu yerel seçimler, millî görüşün bir çıkış kapısı olacak ve inşallah meclis grubumuzla beraber de millî görüşü iktidara taşımış olacağız. Yaptığımız bu görevler, Gazze’de yaşanan katliamın durdurulması içindir. Millî görüş iktidara gelirse, oradaki zulmü durduracağız. Sizlerden istirhamımız, çalışmaları yaparken bunun bilincinde olarak gayret göstermenizdir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen