Simitçi kılığına giren polis, uyuşturucu yakaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de kılıktan kılığa giren güven timi polisleri, suçlulara geçit vermiyor. Taksici kılığındaki polisin ardından simitçi kılığına giren polis, şüphe üzerine arama yatığı genç üzerinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Vali Gökmen Çiçek de, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timi Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde suçun önlenmesi ya da suçluların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Polisler, tanınmamak için kılıktan kılığa girerek denetim yapıyor. Son olarak taksici kılığında bir polisin araması olan hırsızı ekiplere haber vererek yakalatmıştı. Simitçi kılığındaki polis de, dün uyuşturucuya geçit vermedi. Kılık değiştiren polis, şüphe üzerine bir gencin üzerinde arama yaptı. Üst aramasında şüphelide 2,74 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli, işlemleri gerçekleştirilmek üzere polis merkezine teslim edildi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de, operasyon anına ait kamera görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi. Vali Çiçek paylaşımında: “Ve yine yakalandılar… Uyuşturucu ile mücadelemiz hiç bitmeyecek. Gençlerimizi zehirlemelerine izin vermeyeceğiz. Sivil ekiplerimiz ve güven timlerimiz şüphelendikleri şahısta yaptıkları aramada uyuşturucu yakaladılar. Arkadaşlarımız parklarda, sokaklarda, her yerdeler” ifadelerine yer verdi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Simitçi kılığına giren polis, uyuşturucu yakaladı