Fotoğraflı (85)
1:55

Sıcak havalar parfüme olan rağbeti yüzde 80 artırdı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de havaların ısınmasıyla birlikte parfüme rağbetin kışa göre yüzde 80 arttığını söyleyen Parfüm mağazasında Satış Danışmanı Hatice Yıldız, “Genel olarak Kayserili kadınlar daha çiçeksi ve hafif kokuları tercih ederken erkek müşterilerimizde odunsu ve ferah kokuları tercih ediyor” dedi.

 

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte parfüme de rağbet kışa göre yüzde 80 arttı. Kişisel bakım noktasında parfümün öneminde bahseden Parfüm mağazasında Satış Danışmanı Hatice Yıldız, “Parfümde yaz sezonu satışlarımız daha fazla oluyor. Kış sezonuna göre yüzde 80 artış var satışlarımızda. Gurbetçi misafirlerimizin gelmesiyle de satışlarımız biraz daha arttı. Parfüm kullanmak yazın daha önemli oluyor. Parfüm kullanılmasını ter konusunda, güzel kokmak konusunda kişisel bakım noktasında öneriyoruz. Parfüme geçen seneye oranla yüzde 20-25’lik bir zam geldi. Diğer firmalara göre değişiklik gösterebilir ama biz minimum seviyede tutmaya çalıştık. 50 mililitre parfümlerin fiyatları 200 liradan başlıyor farklı firmalara göre değişiklik göstererek yukarıya doğru çıkıyor. 200-500 arası ve 5 bin 10 bin lira arası da parfüm fiyatları kalıcılığa göre değişiklik gösterebiliyor” ifadelerini kullandı.

 

‘KAYSERİLİ KADINLAR DAHA ÇİÇEKSİ VE HAFİF KOKULARI TERCİH EDERKEN ERKEK MÜŞTERİLERİMİZDE ODUNSU VE FERAH KOKULARI TERCİH EDİYOR’

 

Yazın baharatlı kışında daha tatlı kokuları tavsiye eden Yıldız, “Birçok koku çeşidi mevcut ama genel olarak Kayserili kadınlar daha çiçeksi ve hafif kokuları tercih ederken erkek müşterilerimizde odunsu ve ferah kokuları tercih ediyor. Parfümün daha kalıcı olması için bilek içleri ve kulak arkalarına sıkılmasını öneriyoruz. Yazın baharatlı kışında daha tatlı kokular tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen