Şehzade, 25’inci yılında 47’nci şubesini açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Gıda ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Şehzade Grup, 47’nci market şubesini düzenlenen törenle açtı.

Özellikle market ve perakende sektöründe adını duyuran Şehzade Grup, 25’inci yılını yeni şube açılışları ve indirim kampanyalarıyla kutluyor. Açılışı yeni yapılan 30 Ağustos Marketi’yle şube sayısını 47’ye çıkardı. Şube açılış törenine SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, İşkur İl Müdürü Ayşe Ak, Şehzade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kılıç ve vatandaşlar katıldı.

30 Kasım’a kadar devam edecek büyük bir indirim kampanyası hazırladıklarını belirten Şehzade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç “Bu şehrin markası sloganıyla çalışmalarına devam etmekte olan Şehzade Grup perakende, inşaat, et işleme ve unlu mamuller sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu sektörlerde toplam 900 çalışanıyla Kayseri’mize hizmet etmeye devam etmekteyiz. Şehzade Grup Kayseri’mizin en büyük yerel perakendecisi olarak istihdama ve ekonomiye katkı sunmaya devam etmektedir. Şehzade Grup bu yıl 25’inci yılını kutlamakta. Bu vesileyle personellerimizle ve tedarikçilerimizle düzenleyeceğimiz programlarla gururumuzu birlikte paylaşacağız. Ayrıca tüm müşterilerimize yönelik büyük bir kampanya yapacağız ve tüm şehrimize uygun fiyatlı ürünleri sunarak şehrimizdeki bütün müşterilerimize de teşekkür etmiş olacağız. Bu şubemizin açılışı vesilesiyle 30 Kasım’a kadar devam edecek olan indirim kampanyası hazırladık. Kayseri’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül de, “Sosyal Güvenlik kurumuyla hiçbir sorunu olmayan işçisinin hakkını veren devlete hakkını veren sorumluluklarını yerine getiren bu güzide kurumun nice 47’nci şubesini açmasını temenni ediyorum” dedi.

İşkur İl Müdürü Ayşe Ak da, “Açılışına yetişemediğimiz müşteri esaslı çalışan Şehzade Grup zincirlerindeki bu başarının tesadüfi olmadığını düşünüyorum. Çalışanına değer veren onların hak ve hukukunu gözeten işverenlerle emeğini esirgemeden özveriyle çalışanların emekleriyle birlikteliğiyle bu başarının büyümenin geldiğini gözlemliyoruz” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Şehzade, 25’inci yılında 47’nci şubesini açtı