Fotoğraflı (17)
0:32

Şef Sinan Yavuz: “Fuarımızda büyük şölen, mutluluk var”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’de bu yıl, 2’ncisi gerçekleştirilen Kadın Kooperatifleri Fuarı açılış gününde Sinan Chef’te yer aldı. Sinan Chef’in sahibi Sinan Yavuz, açılış gününde yaptığı konuşmada, fuar başlangıcının şölen tadında geçtiğini ifade etti.

Kayseri Valiliği öncülüğünde 21-27 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2.Kadın Kooperatifleri Fuarı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde düzenlenen törenle açıldı. Açılış sonrası Sinan Chef’in sahibi Sinan Yavuz, açıklamalarda bulundu. Yavuz, tüm Kayseri halkını 7 gün sürecek olan 2’inci Kadın Kooperatifleri Fuarı’na davet ederek, “Türk Mutfağı Haftası olarak bugün çok mutlu olduk. Fuarımızda şölen içerisinde soru-cevaplar yaptık. Türk ve Osmanlı mutfağının Selçuklu’dan geldiğini anlattık. Çocuklar çok mutlu oldular. Bu arada Kayseri’den kadın kooperatiflerimiz buradalar 7 gün devam edecek. Fuarımızda büyük şölen, mutluluk var, bütün Kayserilileri kadın kooperatiflerimizi ziyaret etmeye bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sinan Chef ise, şölen tadında bir fuar başlangıcı olduğunu ifade ederek, “Türk Mutfağı Haftası olarak bugün çok mutlu olduk. Fuarımızda şölen içerisinde soru-cevaplar yaptık. Türk ve Osmanlı mutfağının Selçuklu’dan geldiğini anlattık. Çocuklar çok mutlu oldular. Bu arada Kayseri’den kadın kooperatiflerimiz buradalar 7 gün devam edecek. Fuarımızda büyük şölen, mutluluk var, bütün Kayserilileri kadın kooperatiflerimizi ziyaret etmeye bekliyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen