Fotoğraflı
0:16

Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi açılış töreni gerçekleşti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ında katılımıyla, KAYMEK A.Ş. ile Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Devlet Hastanesi iş birliğinde düzenlenen Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi açılış töreni gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), hem vatandaşlardan ilgi gören eğitim, kurs ve kültür sanat faaliyetlerini sürdürüyor hem de kentteki kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği halinde kültür sanat etkinliklerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş. ile Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Devlet Hastanesi iş birliğinde Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi düzenlendi.

Kayseri’de bir alışveriş merkezinde düzenlenen serginin açılış törenine Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop ve sağlık çalışanları katıldı. Sağlık çalışanları tarafından hazırlanan Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışını gerçekleştiren Büyükkılıç, sergiyi ilgiyle gezerek el emeği göz nuru hazırlanan resimleri inceledi.

Sergi hakkında değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyemize bağlı KAYMEK A.Ş.’miz ve Kayseri Devlet Hastanemiz iş birliği ile hayata geçirilen Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdik” dedi. Büyükkılıç, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Kayseri Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarımız tarafından hazırlanan böylesine güzel bir sergide emeği geçen herkese yürekten teşekkür eder, sanatın gücünü bir kez daha hissettiğimiz, sağlığı ve sanatçıyı buluşturarak birbirinden güzel eserlere imza atan KAYMEK ailemizi tebrik ederim” diye konuştu.

Sağlık Hayattır, Sanat Hayattır Yağlı Boya Resim Sergisi’nde KAYMEK kurslarında eğitim alan sağlık çalışanları tarafından yapılan 68 eser görücüye çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen