Fotoğraflı (17)
0:47

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Toprak: “Talas Belediyesi personelin maaşını ödemek için kredi çekti”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Talas Belediyesinin maddi açıdan problemleri olduğunu ifade eden Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak; “Şuan ki Belediyenin bütçesi açık söyleyeyim tam takır çünkü belediyedeki personelin maaşını ödemek için Talas Belediyesi kredi çekmiştir. Bunu iddia da etmiyorum meclis tutanakları açılıp bakılırsa orada görülebilir. Personelin maaşını ödemek için belediye kredi çekti böyle inanılmaz bir şey olabilir mi bu tam takır demektir” dedi.

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Konuşacaklarımız Var’ programında Moderatör Salih Zeki Çetin’in sorularını yanıtladı.
Talas Belediyesinin maddi açıdan problemleri olduğunu ifade eden Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Harun Toprak; “Şuan ki belediyenin bütçesi açık söyleyeyim tam takır çünkü belediyedeki personelin maaşını ödemek için Talas Belediyesi kredi çekmiştir. Bunu iddia da etmiyorum meclis tutanakları açılıp bakılırsa orada görülebilir. Personelin maaşını ödemek için belediye kredi çekti böyle inanılmaz bir şey olabilir mi bu tam takır demektir. Her zaman dediğim gibi 1 nisanda bizden uçuk kaçık projeler beklemeyin yapabileceğimiz projeler bekleyin. Şuanda belediyenin durumunu göz önüne aldığımızda Ali dağı projesini belki de ertelemek zorunda kalacağız ama yine de bununla ilgili büyük adımlar atıcağımızı5 yıl içinde olmasa da mutlaka gözle görülür bir duruma getireceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen