Fotoğraflı (46)

RHG ENERTÜRK ENERJİ STADI SEZONA HAZIR

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA – ÖZEL)- Kayserispor’un iç saha maçlarını oynadığı RHG Enertürk Enerji Stadı’nda yeni sezon öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Kayserispor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan RHG Enertürk Enerji Stadı’nda yeni sezon öncesi hazırlıklarda sona gelindi. Stadyum zemininden tribündeki koltuklara soyunma odasından elektronik cihazlara kadar bakım gerçekleştirildi. Tesisin on durumu ile ilgili bilgi veren Stadyum Müdürü Ali Yılmaz, “Stadyum zemininde tırmıklama ve eski ölmüş otların yerine ara ekim ve bakım yapıldı.

Sahamız hazır. Zeminde de tribünlerde de hazırlıklar tamam, bakımlar yapıldı. Oynanabilir ve güzel bir durumda. Koltuklar solmuştu, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, koltuk yüzeyi yakılma yöntemiyle yenilendi, numaralama yapıldı. Güney kısımda bulunan restoran loca vardı, orası bölündü 11 yeni locamız daha oldu. Detaylı bakım yapıldı. Saha sezona hazır. Maç günü ölçülerek çizim yapılıp kontrol edilen kale direkleri yerine koyulacak. Maç saatini bekleyeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen