ÖZHASEKİ’DEN ‘HE DE GEÇ’ AÇIKLAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz günlerde yapılan turizm toplantısında mikrofonun açık kalması sonucu Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a bir turizm işletmecisinin eleştirisine verdiği cevap kayıtlara geçmişti. Özhaseki, kayda geçen ses kaydı ve görüntüler hakkında açıklamada bulundu.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki öncülüğünde Turizm Toplantısı gerçekleşmişti. Toplantıda bir turizm işletmecisinin eleştirisi üzerine Özhaseki ile Memduh Büyükkılıç arasında kısa bir sessiz diyalog geçmişti. O diyalog mikrofonun açık kalması sonucu kayıt altına alınmıştı. Kayıtta Büyükkılıç’tan Özhaseki’ye ‘he de geçsin’ dediği öğrenilmişti.
Özel bir AVM’nin açılışına katılan Özhaseki’ye bu diyaloğun detayları soruldu. Mehmet Özhaseki konuyla ilgili, eleştiri yapan işletmecinin konuşması sonrası Büyükkılıç’ın cevap vermek istediğini, kendisinin buna izin vermeyerek ‘bir şey söyleme’ dediğini söyledi. Özhaseki, “Herkesin ne söylediğini can kulağıyla dinledim. Arkadaşımızın birisi aşırıya kaçan bir eleştiri yaptı. Orada Memduh Bey’de cevap vermek istedi, ben tutarak bir şey söyleme dedim. Eleştiriye illa da cevap vermek gerekmiyor, insanların eleştiri hakları da var. O da sağ olsun cevap vermedi sonrasında ‘ya neyse he de geçsin’ gibi bir laf söyledi. Bunun üzerine bunu alıp da ortalığa düşürmenin bir anlamı yok. Orada ben olgunluk olsun diye sesini çıkarma her eleştiriye cevap verme dedim o kadar. Bunu söylemekte benim her zaman hakkım, bunu söyleyebilirim. Nihayetinde eleştiride çok haklı değil ne söylendiği de çok önemli değil. Birisi bir şey söylemiş saygıyla karşılamak lazım. Çünkü orada 10, 20 tane hayırlı katkıda bulunabilecek fikir geldi. Aynı sayıda da eleştiri geldi, bu eleştirilerin hepsine cevap vermek gerekmiyor. O yüzden ben başkanımızın cevap vermemesini rica ettim orada, zaten yansıyan da o. Memduh Bey’de ‘peki he desin gitsin’ gibi bir şey söyledi. Bunu abartmanın ne manası var bilmiyorum” şeklinde konuştu.
‘ŞEREFLİYSENİZ İSPATLAYIN DİYORUZ KAÇACAK DELİK ARIYORLAR’
Özhaseki, yapılan Turizm Toplantısı’nda hoşuna gitmeyen tek şeyin, ayak ayak üstüne atmak olduğunu, diz kapaklarında sıkıntı olduğu için öyle yaptığını söyledi. Özhaseki, bu hareketi farklı yerlere çeken isimlere seslenerek, “Benim orada tek hoşuma gitmeyen şey var, ayağımı uzatmış olmam, onu net söylüyorum. Diz kapaklarımda sıkıntı var, ilaç alıyorum, iğneler vurduruyorum. Ve büküldüğü zamanda sancı çıkıyor. Bu ayağı hafif uzatıyor gibi bir toplantıda oturmak beni çok rahatsız etti. Ben insanların yanında otururken ayak ayak üstüne atmış, uzatmış bir Allah’ın kulu değilim. Ama mal bulmuş mağribi gibi hoplamakta biraz sıkışmışlığın alameti. Çünkü iftiralar ediyorlar şerefliyseniz ispatlayın diyoruz kaçacak delik arıyorlar, namusluysanız arkasında durun diyoruz kaçacak delik arıyorlar. Şimdi kesilerek böyle bir şey yamayarak ortaya atmanın da herhalde o arkadaşlara yakışır bir tarafı var ama bu ortamda bir karşılığı yok o işin” dedi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ÖZHASEKİ’DEN ‘HE DE GEÇ’ AÇIKLAMASI