Osmanlı Mahallesi’ne 24 Derslikli Ortaokul Yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ, (BGC) – Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile Osmanlı Mahallesi’ne yeni bir okul yaptırılacak. 24 derslikli Av. Mehmet Altun Ortaokulu’nun temeli 4 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek törenle atılacak.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni okul hakkında bilgi verdi. Cumartesi temeli atılacak Av. Mehmet Altun Ortaokulu ile Melikgazi’de 10. okul yapımına başlanacağını belirten Palancıoğlu, geleceğe dair en önemli yatırımın eğitim yatırımı olduğunu vurguladı.

Belediye olarak ülkemizin geleceğine yatırım yapmaya gayret gösterdiklerini belirten Palancıoğlu, “Bu nedenle eğitim yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Osmanlı Mahallesi’nde 2 katlı 24 derslikli olarak yapacağımız okulumuz mahallemizde büyük bir ihtiyacı giderecek. Melikgazi ilçemizde yatırımlarımız bir bir gerçekleştiriliyor. İlçemizde inşaatı devam eden birçok okulumuz var. İhtiyaç olan yerleri tespit ederek projelerimizi yapıyoruz. Kur’an kursları, aile sağlık merkezleri, sosyal tesisler, okullar, parklar onlarca projeyi hayata geçiriyoruz. Ama bunların içerisinde en önemlisi okullar. Eğitim, öğretim çok önemli.” diye konuştu.

‘2024’DE İHTİYAÇ KALMAYACAK’

Melikgazi Belediyesi’nin 20 yıl sonrasını düşünerek proje geliştirdiğini belirten Başkan Mustafa Palancıoğlu, 2024’e gelindiğinde ilçede aile sağlık merkezi, cami, kuran kursu ve okul ihtiyacı kalmayacağını düşündüğünü kaydetti. Palancıoğlu, “Melikgazi’nin 15-20 yıl sonrasını düşünerek geleceğe dair yapacağımız en önemli şey eğitime yatırım yapmaktır. 04 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştireceğimiz temel atma programına tüm vatandaşlarımızı bekleriz.” diye konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Osmanlı Mahallesi’ne 24 Derslikli Ortaokul Yapılacak