Ömer Avcı, AK Parti milletvekili aday adaylığına başvurdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)- İş insanı Ömer Avcı, AK Parti Kayseri milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem TBMM Milletvekilliği Seçimleri, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak. Siyasi partilerde ise aday adaylığı başvuru heyecanı yaşanıyor. AK Parti Kayseri teşkilatında da hareketlilik sürüyor. Kayserili Ömer Avcı, AK Parti Kayseri milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Aday adaylığı hakkında açıklama yapan Avcı, gençlerin sesi ve temsilcisi olmak için aday adayı olduğunu söyledi. Avcı, “Dava Liderimiz Cumhurbaşkanımızın hedeflediği Türkiye Yüzyılı’nın inşası ve ihyasında ülkemizin üreten ve değişim, dönüşüme açık gençlerinin sesi ve temsilcisi olarak bu yola baş koymuş bulunuyoruz. Ülkemize ve memleketimize gençliğimizin dinamizminden güç alarak layık olduğu ilgi ve hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Aynı ufku paylaştığımız ya da paylaşmadığımız bütün vatandaşlarımızın gönüllerine dokunarak herkesin vekili olma yolunda kıymetli hemşehrilerimin dua ve desteklerini temenni ediyorum” diye konuştu.

ÖMER AVCI KİMDİR?

1991 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Ömer Avcı, ilk ve ortaöğrenimimi Kayseri’de tamamladı. Daha sonra Lisans Eğitimi için İstanbul Üniversitesi/Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne yerleşen Avcı, 2013 yılında başarıyla tamamladığı lisans eğitiminin ardından tekstil sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinde iş hayatına başladı. Bugün Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan Avcı, evli ve 2 çocuk babasıdır. Avcı, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Ömer Avcı, AK Parti milletvekili aday adaylığına başvurdu