Ana SayfaHaberÖLÜME TERK EDİLMİŞLERDİ,SAHİPLENİLDİ

ÖLÜME TERK EDİLMİŞLERDİ,SAHİPLENİLDİ

Yayın Tarihi:

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde açık arazide ölüme terk edilen 15 köpek yavrusu, İbrahim Yılmaz tarafından sahiplenilerek ölümden kurtarıldı.

Yeşilhisar ilçe merkezinden Akköy Barajı civarındaki bağına giden esnaf İbrahim Yılmaz, Sorgun Mevkiinde kayalar arasından yavru köpek sesleri duydu. Aracından inen Yılmaz, kayalar arasında terk edilmiş halde 15 köpek yavrusu olduğunu fark etti. Açlıktan bitkin düşen köpek yavruların başında bir süre bekleyen ve annelerinin olup olmadığın kontrol eden Yılmaz, daha sonra yavruları aracına alarak bağ evine götürdü.

Oğlu Bekir Yılmaz’ın da yardımıyla yavru köpeklerin bakımını üstlenen Yılmaz, “Yavrular bitkin vaziyette idi. Annelerine ne olduğunu bilmiyoruz. Oraya gidip gelirken bakıyoruz ama göremedik. Yavrular terk edilmiş olabilir. Duyarsız kalmayarak oğlumla birlikte yavruların 2 gündür bakıyoruz. Şu an durumları iyi. En kısa sürede veteriner de getirtip gerekli tedavilerini yaptıracağım” diye konuştu.

İbrahim Yılmaz’ın köpek yavrularına sahip çıkması, herkesin takdirini topladı.

İlginizi Çekebilir

Kayseri’de ağaçta asılı erkek cesedi bulundu

Kayseri’de sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar ağaçta boynunda...

Yabancı uyruklu iki kişi silahla vurularak öldürüldü

  Gevher Nesibe Mahallesi’nde bir apartmanın terasında meydana gelen olayda...

10. kattan atlayan genç kız yaşamını yitirdi

kattan atlayan genç kız yaşamını yitirdi Kayseri’de henüz bilinmeyen...

Motorine büyük indirim

Motorine büyük indirim Akaryakıt grubu ürünlerinden motorine bugün gece yarısından...

Kayseri’de kuvvetli yağış bekleniyor

  Meteoroloji 7’nci Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporlarına göre Kayseri’de...
Exit mobile version