Nureddin Nebati, Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ(1HA) – Kayseri’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi Vali Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç karşıladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmeden önce Kayseri Valiliğine uğradı. Bakan Nebati Valilik Şeref Defterini imzaladı. Başkan Memduh Büyükkılıç, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi makamında ağırladı. Bakan Nebati’nin yaptığı ziyarette, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları ve kalabalıkta katıldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Büyükkılıç, Bakan Nebati’ye Kayseri için düşünülen projelerden bahsetti. Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizde ağırlamaktan onur duyduğumuz Bakanımız Nureddin Nebati’ye hoş geldiniz diyorum. Belediye olarak bir sıkıntımız yok. Yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Siyasilerimizle, yöneticilerimizle dayanışma içerisinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati, bu ziyareti esnasında kendisini karşılayan Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Nureddin Nebati, Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti