Nişanlısının eski sevgilisini yağmadan tutuklanan sanık hakim karşısında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ(1HA) – Nişanlısının eski sevgilisi S.K.’yı yağma suçundan tutuklu yargılanan B.B.Ç., suçlamayı reddederek asıl mağdurun kendisi olduğunu iddia etti.

İddiaya göre Kocasinan İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde meydana gelen olayda nişanlısının eski sevgilisi tarafından yazılan mesajı gören B.B.Ç. nişanlısının hesabından S.K.’yı konuşmak için eve çağırdı. S.K.’nın telefonunu yağma suçundan tutuklandı. 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık B.B.Ç. ile müşteki S.K. katıldı.

SANIK: ASIL MAĞDUR BENİM

Duruşmada söz alan tutuklu sanık B.B.Ç., “Bünyan Açık Cezaevi’nden firar etmiştim. Nişanlımın dedesini evinde otururken eski sevgilisi S.K. nişanlıma mesaj attı. Ben de onun adına S.K.’yı eve çağırdım. Konuştuk özür dilettim. Şahıs bana ayağımı öptürdüğümüzü söylüyor. Öyle bir şey yok. Telefonunu evde düşürmüş vermeye gittim beni saatlerce dövdüler. Benim telefonumu aldılar. Firari olduğum için polise de gidemedim” dedi.

Müşteki ise mahkemede, “S.K. eski sevgilim beni eve çağırdı, gittim. Bu şahıs vardı. Beni darp ettiler. Elinde bıçak vardı. Bana yaptıklarını telefona kaydettiler. Telefonu arabaya düşürmüş onu vermeye gittim. Şikayetçiyim” dedi.

Yargılama sonunda mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Nişanlısının eski sevgilisini yağmadan tutuklanan sanık hakim karşısında