NARKOTİK OPERASYONUNDA 2 GÖZALTI; 2 KİŞİNİN DE ARANMASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan 2 kişi gözaltına alınırken aynı operasyonda 2 kişinin de farklı suçlardan araması olduğu tespit edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda S.S. ve A.A. isimli kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları bilgisine ulaşıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda 2 şüpheli, M.U., Z.K., M.A., R.E., H.U., S.Ç., S.S.Ç ve İ.R.A. isimli kişiler ile yakalandı.
Yapılan aramada ise 10 parça 11.05 gram metamfetamin, 3 adet sentetik ecza hap, 1 adet ruhsatsız tüfek 3 adet dolu kartuş ve 1 adet folyo rulosu ele geçirildi.

Z.K. isimli şahsın yapılan GBT sorgusunda TCK 188 suçundan 2 yıl kesilmiş cezası olduğu ve ‘basit yaralama’ suçundan aranması olduğu, F.G. isimli şahsın ise ‘hırsızlık’ suçundan aranması olduğu tespit edilmesi üzerine göz altına alındı. S.S ve A.A isimli kişiler adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
NARKOTİK OPERASYONUNDA 2 GÖZALTI; 2 KİŞİNİN DE ARANMASI OLDUĞU TESPİT EDİLDİ