Narin: “Gülşen’le Lady Gaga oluşturulmaya çalışılıyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri İl Başkanı Önder Narin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Narin sanatçı Gülşen hakkında, “Gülşen’in yaptığını çok büyük saygısızlık ve edepsizlik boyutuna gelmiş bir açıklama olarak görüyoruz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, son zamanlarda gündemde olan bazı konular hakkında açıklamalarda bulundu. YRP’li Narin, sanatçı Gülşen’in yaptığı konuşmanın saygısızlık ve edepsizlik boyutuna geldiğini söyledi. Narin, sanatçı Gülşen’i dini değerlere saygı duymaya davet ederek kınadığını belirtti. YRP’li Önder Narin, “Sanatçı Gülşen gündemi bayağı meşgul etti. Gülşen tutuklandı, tutuklanmadı gibi kamuoyunun beynini meşgul eden boş bir gündem diye düşünüyorum. İnsanlarımız vay efendim Gülşen İmam Hatiplilere, dini değerlerimize hakaret etti gibi algı operasyonlarıyla birlikte birileriyle çatışma yoluna gittiler. Gülşen’in yaptığını çok büyük saygısızlık ve edepsizlik boyutuna gelmiş bir açıklama olarak görüyoruz. Dolayısıyla bizim bunu tasvip etmemiz İmam Hatiplilere bu şekilde hakaret etmesini, sapık diyecek kadar ileri gitme cüretini gösteren Gülşen’i buradan dini değerlere saygılı olmasını davet ederek kınıyoruz. Öncelikle Yeniden Refah Partisi olarak 3 yıldır kurulduk kurulalı savunduğumuz görüşümüz var. LGBT sapkınlığı diye bir dernek var. Bu dernekler uluslararası düzeyde bir sürü dernekleri ve STK’ları maddi konuda destekleyerek bu tür reklam ve içerikler oluşturup aile yapımızı ve çocuklarımızı hedef alma yönünde büyük bir proje olarak niteliyorum” dedi.
‘GÜLŞEN OLAYI 28 ŞUBAT’I HATIRLATAN BİR PROVOKASYON’
Narin, sanatçı Gülşen’in 4 ay önce çıkartmış olduğu ‘Lolipop’ adlı klipli şarkısını hatırlatarak, bu klibin çocukları hedef alan bir LGBT projesi olduğunu söyledi. Narin, “Gülşen’in 4 ay önce ‘Lolipop’ adında şarkı klibinde Gülşen orada demir parmaklıkların arkasında hiçbir şekilde tasvip etmeyeceğimiz görüntülerle birlikte çocukları lolipop şekerleriyle sunuyor. Bu ne demek, çocukları hedef alan bir LGBT projesi demek. Klipten bir ay sonra da bu hakareti dile getiriyor ve sonunda geldiğimiz noktada bir kahraman oluşturulmaya çalışılıyor. Bu kahraman Gülşen, nedir bu kahraman, aydın, seçkin ve sanatçı özgür ruhlu bir kahraman. Ve bizim çocuklarımız de önüne bir figür olarak Gülşen’i alsın ve LGBT normalleşsin diye küresel güçlerin Türkiye üzerindeki oyunlarının bir eseri olarak yeni bir LGBT kahramanı bulup Türkiye’de Gülşen aracılığıyla bir yeni ‘Lady Gaga’ oluşturulmaya çalışılıyor. Ve Gülşen’de bunu bilerek isteyerek yapıyor. Şunu da söylüyoruz, bu aslında 28 Şubat’ı hatırlatan bir provokasyon. Neden, dindar kesimle Cumhuriyetçi kesim dediğimiz aslında bu ülkenin kendi vatandaşları olan kesimleri çatıştırıp ayrıştırıp bölüştürmek projesidir. Bizim bu oyuna gelmememiz lazım seçim çok yakın birbirimizin dini değerlerine saldırı olmasına müsaade etmememiz lazım ama provokasyona da gelmememiz lazım.” Şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Narin: “Gülşen’le Lady Gaga oluşturulmaya çalışılıyor”