MUSTAFA PALANCIOĞLU: “İHRACATIN ARTMASI BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA-ÖZEL)- Kayseri’de üretim yapan 180’den fazla mobilya firmasının da katıldığı Avrupa’nın en büyük mobilya fuarını ziyaret eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, mobilya ihracatının artmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Avrupa’nın en büyük dünyanın ise en büyük 3’üncü fuarı olma özelliğini taşıyan İstanbul Mobilya Fuarı, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde dün açıldı. 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek fuarda Kayseri’den de 180’i aşkın firma stant açarak ürünlerini sergilemeye başladı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da mobilya fuarının 2’nci gününde stantları ziyaret etti.

1HA mikrofonlarına fuarı değerlendiren Palancıoğlu “Her yıl İstanbul Mobilya Fuarında Kayserili esnafımızı sanayicimizi mobilyacımızı ziyaret ediyoruz. Kayseri’nin mobilya üretimi en önemli sektörlerden bir tanesi. Ama burada diğer illerden gelen mobilyacılarla birlikte gördüğümüzde, hakikaten Kayseri Türkiye’de mobilya konusunda en önemli il. Özellikle ihracatın artması bizi çok mutlu ediyor. Çünkü ihracatta hem ürün daha yüksek bedelle satılabiliyor, hem Türkiye’nin gelişmesine katkı sunuyor. Dolayısıyla İstanbul Dünyanın merkezi. Burada da çok farklı ülkelerden satın alma heyetleri, firmalar geliyor. Ve Kayseri her sene burada en iyi şekilde şehrimizi temsil ediyorlar. Biz de onlara moral motivasyon desteği sağlamak üzere her sene buraya geliyoruz” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MUSTAFA PALANCIOĞLU: “İHRACATIN ARTMASI BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR”