Muhtarlara, KAYTUR tesislerinde yüzde 25 indirim

Site Kapak Fotoğrafı (27)

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kayseri Turizm Eğitim Kültür Ticaret A.Ş. (KAYTUR) sosyal tesislerinde muhtarlara yüzde 25 indirim yapılacağı duyuruldu.

İndirim haberini Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç açıkladı. Kentte görev yapan muhtarlara müjde verdi. Belediye olarak ulaşımdan eğitime, sosyal tesislerden kırtasiyeye, sütten gıda yardımına ve pazar günleri gençlere yönelik ücretsiz hayvanat bahçesi hizmeti sunacaklarını anımsatan Büyükkılıç, “Şimdi de kentte görev yapan muhtarlara KAYTUR sosyal tesislerinde yüzde 25 indirim sağlama kararı aldıklarını söyledi.

Muhtarların kadim kente hizmet yolunda önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirten Büyükkılıç, “Her fırsatta kucaklaştığımız, taleplerini bizzat dinlediğimiz ve kapımızın daima sonuna kadar açık olduğu muhtarlarımız kadim kentimize hizmet noktasında önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Elbette muhtarlarımıza da bir sürprizimiz, jestimiz olmalıydı. Bu doğrultuda belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren KAYTUR’umuzun restoranlarında muhtarlarımıza yüzde 25 indirim uygulamasını başlattık. Kayseri’mizin tüm muhtarlarına Büyükşehir’imizin jesti olsun” şeklinde konuştu.

Uygulama kapsamında kentteki tüm muhtarlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYTUR işletmelerinden aldıkları hizmet karşılığında yüzde 25’lik indirim haklarını kullanabilecekler.

Exit mobile version