Müdür Kabakcı: ‘Gençlerle birlikte hainlere karşı duruşumuzu sergiliyoruz’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA- ÖZEL) – Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, 15 Temmuz’a özel gençlerle birlikte yaptıkları etkinliklerin, farkındalık amacı oluşturmak olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yapılan etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, amaçlarının yapılan etkinliklerle bu gecenin anlam ve önemine dikkat çekmek olduğunu söyledi.

Bugüne özel etkinliklerin dışında da gençlerle etkinlikler yapıldığını belirten Kabakçı, “Bugün gerçekten de demokrasi ve milli birlik gününde coşkuyla kutladığımız, gençlerimizin yalnızca hain darbe gecesinin dışında da spor etkinlikleri ve diğer faaliyetlerle Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak yoğun bir program içerisindeydik. Bugün de hafta içerisinde yaptıklarımız etkinlikler dışında çok yoğun bir program içerisinde yer aldık. Tabi buradaki nihai amacımız gençlerimizle birlikte hain darbe girişiminin gerçekleştiği günün farkındalığına ulaşmak ve bir daha bugünleri yaşamamak adına yaptığımız faaliyetlerle bunların oluşumunu sağlıyoruz. İnşallah bir daha bugünleri bir daha görmemek adına aynı duyarlılıkla gençlerimizi ve halkımızı bu yaşadığımız zafer gecesinde karşımızda duracak darbeciler karşısında yapacağımız, gençlerle nasıl bir duruş sergileyeceğimizinde yansıması olarak görüyoruz. Buradaki en büyük çalışmamız gençlerimizi etkinliklerle, coşkuyla ve bu gecenin anlam ve önemini de belirtecek şekilde yaptığımız faaliyetlerle anıyoruz. İnşallah bundan sonraki günlerde de asla unutturmayacağız” dedi.
Şehitleri rahmet ve minnetle andığını söyleyen Müdür Kabakcı, gazilere ise şükranlarını ileterek sözlerini noktaladı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Müdür Kabakcı: ‘Gençlerle birlikte hainlere karşı duruşumuzu sergiliyoruz’