MODAYAT MOBİLYA ÜRETİM MÜDÜRÜ SEZGİN ÖZBAY: “AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZİN SAĞLIKLI ŞEKİLDE UYUMALARINI SAĞLAMAK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – İstanbul Mobilya Fuarı’nda yerini alan MODAYAT Mobilya’da Üretim ve Kalite Kontrol Müdürü Sezgin Özbay, amaçlarının müşterilerinin sağlıklı bir şekilde uyumalarını sağlamak olduğunu söyledi. Firma olarak 20’nin üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Özbay, “Ürünlerimizde üst kalite kumaş kullanıyoruz” dedi.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde 29 Ocak Pazar gününe kadar devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda, 2 gün geride kaldı. Alıcı ile satıcıyı buluşturan fuara Kayseri’den de 180’in üzerinde mobilya ve yatak firması katılıyor. Fuarda stant açan MODAYAT Mobilya da ziyaretçilerini kabul ediyor.

MODAYAT Mobilya Üretim ve Kalite Kontrol Müdürü Sezgin Özbay, her fuara yeni ve farklı ürün ve tasarımlarla katıldıklarını söyledi. İnsan hayatının 3’te 1’ini uykuda geçirdiğini anımsatan Özbay, bu nedenle üretimlerinde yatağın uyku kalitesini arttıracak özelliklere dikkat ettiklerini vurguladı. Özbay, “2006 yılında kurulan bir firmayız. Yatak üretimi ile başlayıp 2012 yılında baza, başlık, komodin ile konseptini tamamlayan, yenilikçi bir firmayız. Her fuara en az 4-5 tane yeni ürünle katılıyoruz. 40’a yakın personelle çalışıyoruz. Kayseri’de, Organize Sanayi Bölgesindeyiz. Ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti bizim için ön planda. O nedenle sağlıklı uykuyu MODAYAT yataklarında bulabilirsiniz. İnsan hayatının 3’te 1’i uykuyla geçiyor. Ürünlerimizi imal ederken bayanlar için temizliği kolay olabilecek tarzda üretiyoruz. Hem baza yüksekliğinde hem de yatakta temizliği kolay olmasına dikkat ediyoruz” şeklinde konuştu.

‘AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZİN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE UYUMALARINI SAĞLAMAK’

20’nin üstünde ülkeye ihracat yaptıklarını da belirten Özbay, “Ürünlerimizde üst kalite kumaş kullanıyoruz. Amacımız müşterilerimizin sağlıklı bir şekilde uyumalarını sağlamak. Almanya, Fransa, İsrail, Avusturya, Belçika, Avrupa ülkeleri, Sırbistan, Bosna Hersek, Irak, İran, Libya gibi 20’nin üzerinde ülkeye ihracatımız oluyor. Satışlarımız genelde yüzde 80’in üzerinde yurt dışına yapıyoruz. İç piyasada müşterilerimiz yüzde 15-20 bandında. Fuarın ilk günü biraz sakin geçti. Ama dün biraz daha yoğundu. Hafta sonu bu yoğunluğun 2 katına çıkmasını umuyoruz. Fuarla birlikte bizi tercih eden yeni müşterilerimiz de oldu” ifadelerini kullandı.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MODAYAT MOBİLYA ÜRETİM MÜDÜRÜ SEZGİN ÖZBAY: “AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZİN SAĞLIKLI ŞEKİLDE UYUMALARINI SAĞLAMAK”