Fotoğraflı (45)

Mobilya ve bahçe aksesuarları mağazası Wewo’s Home açıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mobilya ve bahçe aksesuarları mağazası Wewo’s Home açıldı

KAYSERİ (1HA) – Wewo’s Home, kaliteyi uygun fiyata sunma amacıyla bugün Kayseri-Talas’ta açıldı. Mobilya ve bahçe aksesuarlarının adresi olan Wewo’s Home sahibi Uğur Öztürk, “Önceliğimiz, en uygun fiyata, en yüksek kalitede, en iyi hizmeti vermek” dedi.

Mobilya ve bahçe aksesuarlarının tek adresi olan Wewo’s Home düzenlenen törenle Talas’ta açıldı. Şık ve uygun fiyatıyla zarafet timsali olan ürünler mağazada alıcılarını bekliyor. Düzenlenen açılışa Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Ragıp Dost, Wewo’s Home Sahibi Uğur Öztürk, Bilal Öztürk, Wewo’s Home Mağaza Müdürü Kazım Güner ve davetliler katıldı. Açılışta konuşan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekili Ragıp Dost, “Bu iş yeri hayırlı olsun. Rabbim hayırlı işler nasip etsin. Cenabı hak güzel işlere vesile kılsın. Buda güzel bir yatırım. Ticareti seven bir şehirde yaşıyoruz. Bu güzel iş yerini açarak Talas’a güzellik kattığınız için iş yeri sahiplerine teşekkür ederim” dedi.

‘EN UYGUN FİYATA EN YÜKSEK KALİTEDE EN İYİ HİZMETİ VERMEK’

Önceliklerinin müşterilere en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunmak olduğunu ifade eden Uğur Öztürk, “Mobilya, aksesuar ve dekorasyon üzerine yeni bir girişim olarak Talas’ta bu mağazamızı açtık. Mağazamızdaki amacımız, vatandaşlarımıza yüksek kaliteyi uygun fiyata en iyi hizmeti sağlamak. Piyasadaki fiyatlardan ve kaliteden dolayı biz bu işi en iyi şekilde nasıl yapabiliriz diye düşündük. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için mağazamızı açtık. Allah hayırlı ve mübarek etsin. Amacımız, en iyi şekilde kendimizi tanıtmak ve hizmet etmek. İnsanların mobilya aldıktan sonra evin ufak tefek gereçleri olan,  sehpa, yan sehpa, çiçeklik, salıncak, bahçe takımı ve çay setleri gibi ufak dekorasyon ve aksesuar gibi ürünlerimiz bulunuyor. Büyük mobilyalar değil ama onların yanında küçük ihtiyaçlar olarak hizmet sunuyoruz. Büyük mobilya mağazaları çok, büyük mobilya mağazası da açabilirdik ama aksesuar eksikliği giderdiğimiz için buradan devam etmek istedik. İlerde çeşitlerimiz artabilir. Şu an için çeşitliliğimizi yeterli görüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talebe göre bunları arttırmaya devam edebiliriz. Bizim buradaki amacımız hizmet etmek. En uygun fiyata en yüksek kalitede en iyi hizmeti vermek için mağazayı açtık. Önceliğimiz bu. Ticari amaç ikinci plandadır. Gelip mağazamızı gördükleri zaman bunu müşterilere en iyi şekilde göstereceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ÜRÜNLERİMİZİN BÜTÜN GARANTİSİ BİZİZ’

Ürünlerin eksiği olup olmadığını kendilerinin kontrol ettiğini ifade eden Wewo’s Home Mağaza Müdürü Güner, “Gerçekten halka hizmet verebilmek için günlerce, aylarca bir proje çizdik. Oturduk baş başa vererek karar verdik. Böyle bir konsept ortaya çıktı. Bizim amacımız kaliteyi ucuza vermek. Buradaki bütün ürünleri, satılan, satılmayan hepsini inceliyoruz. Hatta satılan ürünleri burada kendimiz kurup, ürünün eksiği sıkıntısı var mı yok mu tamamen kontrolünü sağlıyoruz. Yani kalite kontrol de elimizden geçiyor. Ürünlerimizin bütün garantisi biziz. Şu an Kayseri’de tek olduğumuzu düşünüyoruz. Bu kadar aksesuar çeşidini hiçbir mağazada biz görmek. Ama bizde var. Çıkın çıkın gelin diyoruz. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen