Site Kapak Fotoğrafı - 2022-01-30T182027.735

Miraç Çağrı Aktaş, Kayseri’de imza günü düzenledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ, (BGC – ÖZEL HABER) – Geniş okur kitleleri tarafından beğenilerek okunan Miraç Çağrı Aktaş, Kayseri’de Vizyon Kitabevi tarafından yapılan imza günüyle okurlarıyla buluştu. Kitaplarını imzalayan ve okurlarıyla sohbet eden Aktaş, gösterilen ilgiden ve Kayseri’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kayserili okurların yoğun ilgisiyle karşılaşan Miraç Çağrı Aktaş, düzenlediği söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı ve okurlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlikte engelli okurlara kitap imzalamada öncelik verildi. Kayseri’ye gelmekten mutluluk duyduğunu ve gösterilen ilgiden memnun olduğunu dile getiren Aktaş, “Kayseri’de olmak güzel. Sevenlerimiz burada, hoş gelmişler. Geldikleri için teşekkür ederim. Eskişehir’deki imza günümüzden geldim. Çok güzel bir ilgi var. Kayseri insanının bu tür etkinliklere ilgi gösterdiğini ve sevdiğini biliyorum. Çok üşüdük ama buradaki insanların ilgisi bizi ısıttı diyebilirim” diye konuştu.

Mağaza işletmecisi Özgür Taş ise, sevilen yazarları Kayseri’ye getirmeye devam edeceklerini belirterek, “Vizyon Kitabevi olarak yazar Miraç Çağrı Aktaş’ı Kayseri’de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İmza günümüz ilgiyle karşılandı. Kayserili okurlar, Miraç Çağrı Aktaş ile tanışma fırsatı yakaladı ve kitaplarını imzalattı. Kendisi pandemiden bu yana imza günü yapamıyordu. Pandeminin sonrasında kendisini konuk etmiş olduk. Vizyon Kitabevi olarak hemşerilerimizin sevdiği yazarları konuk etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GAYET BAŞARILI BİR YAZAR”

İmza gününde uzun kuyruklar oluşturan okurlar etkinlikten memnun kaldıklarını belirtti. Kitabını imzalatmaya gelen genç okurlardan Kübra Nur Sorhun, “Çok mutlu oldum, çünkü Miraç abiyi gerçekten severek okuyorum ve bazı şeylerde hayatlarımız birbirine benziyor sayılır. Benim de ailemle bazı sorunlarım var ve bu yüzden onu idol olarak görüyorum” şeklinde yorum yaptı.

Sevilen yazarın bir diğer okuru Kadir Asıl ise “Heyecanlıyım. İki tane çok güzel eseri var. Onları imzalatmaya geldim. Yeni kitaplarını da bekliyorum” diye konuşurken, Fatmagül Gürbüz ise “Çok heyecanlıyım. İlk defa böyle bir imza gününde bulunuyorum. Eserlerinin hepsini okudum. Gayet başarılı bir yazar” dedi.

 

 

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Miraç Çağrı Aktaş, Kayseri’de imza günü düzenledi