Fotoğraflı (69)
1:04

Milletvekili Özsoy; “Gözaltına alınan 855 şahıstan 468’inin 50 farklı suçtan sabıka kaydının olduğu tespit edildi”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Genel Kurulunda söz alan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, geçtiğimiz hafta Kayseri’de meydana gelen olaylar hakkında konuşarak “Gözaltına alınan 855 şahıstan 468’inin 50 farklı suçtan sabıka kaydının olduğu tespit edilmiştir” dedi.

TBMM Genel kurulunda söz alan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, geçtiğimiz haftalarda Kayseri’de Suriye uyruklu I.A.’nın küçük yaştaki kız çocuğunu istismar etmesinin ardından meydana gelen olaylar hakkında konuştu.
Yaşanan olaylarda gözaltına alınan 855 şahıstan 468’inin 50 farklı suçtan kaydı bulunduğuna dikkat çeken Milletvekili Özsoy “Kayseri’de gerçekleşen eylemlere yaklaşık 8 bin kişi katılmış. Gözaltına alınan 855 şahıstan 468’inin 50 farklı suçtan sabıka kaydının olduğu tespit edilmiştir. Bunlardan bazıları; 276 kasten yaralama, 243 tehdit ve hakaret, 180 mala zara verme, 46 yağma, 42 uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma, 13 konut dokunulmazlığı, 10 cinsel saldırı, 9 cinsel taciz, 22 çocuğun cinsel istismar ile kaçırılması ve alıkonulması. Huzur şehri olan Kayseri’mizde, huzurumuzu bozmak isteyen provokatörlere fırsat vermeyen ve canla, başla mücadele eden emniyet mensuplarımıza, valimize ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu süreçte sağduyulu davranan bir buçuk milyon tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen