Milletvekili Aday Adayı Okandan;“AK Parti seçime her an hazır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)- AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Okandan “Bundan bir sene öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu erken seçim diyordu. O gün erken seçim kararı alınsa bile AK Parti seçime hazırdı, bugün de hazır” dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Okandan KayseRadar ve Radyoradar ortak yayınında Aday Ekranı programına konuk olarak Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı. 16 yıldır bu teşkilatın içerisinde olduğunu belirten Okandan “AK Partinin genel misyonunda bir seçim bittiğinde ertesi gün diğer seçimin hazırlığı başlıyor. Sadece Kocasinan’da bine yakın sandıktan bahsediyoruz. Kayseri’ye baktığımızda 714 tane mahalle var. Bütün bu mahallelerde alt yapıda AK Parti şu anda tüm dünyaya örnek olabilecek bir sivil toplum kuruluşu. Bütün teşkilatlarda ciddi manada hazırlık var. Bundan bir sene öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu erken seçim diyordu. O gün erken seçim kararı alınsa bile ak Parti seçime hazırdı, bugün de hazır. Güncel konumuz yerelde mahalleleri ziyaret Edip hasbihal etmek. Onu da yeni süreçteki adaylarımız inanıyorum ki mesai kavramı gözetmeksizin inşallah o açığı kapatmaya çalışacaklar. Bu ülkeye son 20 yılda ciddi şeyler katıldı. Bunun üzerine daha ne katılabilir, eksiğimiz varsa bunları kapatmak için çalışacağız. Mehmet Öz hasekinin aday olmayacağım söylemine yönelik açıklamalarda bulunan Okandan “Sayın Genel Başkan yardımcımızın aday olmayacağı sürekli gündemde tutuluyor. Şehrimizin abisi, şehrimizin büyüğü. Bu şehir için yaptıkları ve yapacakları yok sayılamaz. Önümüzde yerel seçimler ve belediye seçimleri var. Yerel yönetimlerden sorumlu genel Başkan yardımcısından bahsediyoruz. Sayın bakanımız Taner Yıldız’la görüştüğümüzde o da partinin gençleşmesi yenileşmesi yönünde düşünüyor. Yani kamuoyuna duyarsız kalan bir AK Parti yok. ‘Bir oy bir oy’ diyeceğimiz bir dönemdeyiz. Karşımızda 6 parti var diyorduk ama PKK’nın uzantısı olan HDP’de eklendi” şeklinde konuştu.
Kayseri’nin en büyük problemi ne sorusuna “Biraz samimiyete ihtiyacımız var. Gerçekten doğruya doğru yanlışa yanlış demeye ihtiyacımız var biraz da gayrete ihtiyacımız var. Bu sorun Kayseri’nin değil aslında Türkiye’nin meselesi. Yapılan yüzlerce binlerce işi bertaraf edip, en ufak bir algıda o algının peşine gidiyoruz” şeklinde cevap verdi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Milletvekili Aday Adayı Okandan;“AK Parti seçime her an hazır”