MHP Milletvekili Baki Ersoy: “Yemliha sahipsiz değildir”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Kocasinan ilçesi Yemliha Mahallesi’nde bölge esnafı ve çiftçi ile bir araya geldi. Ersoy, talepleri ve sıkıntıları dinledi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Kocasinan ilçesi Yemliha Mahallesi’nde esnaf ve çiftçi ile bir araya geldi. Bölgede yaşanan sorunlar üzerine konuşan Milletvekili Ersoy, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan bariyer çalışmasının esnaf ve çiftçilerin ürünlerine ve tezgahlarına zarar vererek satış yapılmasını zorlaştırdığı için bariyerlerin kaldırılması gerektiğini belirtti.
Bölgede kaza riskinin olmadığını belirten Ersoy, konuyla ilgili olarak Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile telefonda görüştüğünü belirterek “Yemliha sahipsiz değildir” dedi.
Milletvekili Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yemliha sahipsiz değildir. Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün güvenlik problemini öne sürerek yaptığı bariyer çalışmasının topraktan sofraya ürünlerini satıp ,helal kazanç elde etmek isteyen esnaflarımıza zarar verdiğini tespit ettik. Üreticilerimizin ve esnaflarımızın zarar görmemesi adına görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yemliha’lı ve bölge köylü hemşerimiz müsterih olsunlar, gereğini yapacağız. Sevdamız Kayseri” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
be_en
Beğen