Fotoğraflı (27)
0:52

MHP KAÇEP Başkanı Gülsüm Gökce: “Başbuğ Alparslan Türkeş’in memleketi olmasıyla Pınarbaşı bizler için ayrı bir önemli”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki protokolle Pınarbaşı’na yapılan ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Gülsüm Gökce, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in memleketi olması hasebiyle Pınarbaşı bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Dün de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Pınarbaşı’nın ne kadar kıymetli olduğunu ifade ederek Büyükkılıç ve Uzunluoğlu başkanımıza güvendiğini, birlikte güzel işler başarılacağını ifade etti. Bizlere düşen ise bir üstüne bir daha katarak Pınarbaşı’nı almaktır” dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, beraberindeki protokol, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, Cumhur İttifakı Adayı Menduh Uzunluoğlu’na destekte bulunmak adına Pınarbaşı’na gelerek bir dizi ziyarette bulundu.
Pınarbaşı’nı Cumhur İttifakı’nın kalesi olarak nitelendiren Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Gülsüm Gökce, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in memleketi olması hasebiyle Pınarbaşı bizim için ayrı bir önem arz etmektedir. Dün de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Pınarbaşı’nın ne kadar kıymetli olduğunu ifade ederek Büyükkılıç ve Uzunluoğlu başkanımıza güvendiğini, birlikte güzel işler başarılacağını ifade etti. Bizlere düşen ise bir üstüne bir daha katarak Pınarbaşı’nı almaktır” dedi.
AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar da Pınarbaşı’nı Cumhur İttifakı’nın kazanacağına inandıklarını belirterek sonuçların hayırlı olmasını diledi.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen