Mevlana Kütüphanesi’nden 50 günde 50 bin kişi faydalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Talas’ta geçtiğimiz aylarda açılan Talas Mevlana Kütüphanesi öğrenciler ve gençlerden yoğun ilgi gördü. Kütüphaneye 50 günde 6 bin kişi üye olurken, 50 bin kişi de kütüphaneden yararlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesinde 29 Mart’ta açılan Mevlana Kütüphanesi’nin tanıtım töreni geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Vali Gökmen Çiçek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de aralarında bulunduğu protokolün katılımıyla gerçekleştirilmişti. Hizmete başladığı günden beri yoğun ilgi gören Mevlana Kütüphanesi’ne 50 günde 6 bin kişi üye olurken, yaklaşık 50 bin kişinin de kütüphaneden faydalandığı açıklandı.

TALAS MEVLANA KÜTÜPHANESİ

300 kişi kapasiteli Talas Mevlana Kütüphanesi’nde, 10 bin basılı kitap, 26 bin e-kitap, 3 bin sesli kitap, 100 süreli yayın, bilgisayar bölümü, sesli çalışma alanı ve ücretsiz internet hizmetleri sunuluyor. Kütüphanede ansiklopediler hariç tüm kitaplar ödünç verilebiliyor. Ödünç verilen kitapların nerede olduğu, kitap başka kullanıcı tarafından ödünç alındıysa ne zaman geleceğinin takip edilebildiği bir otomasyon sistemi de bulunmaktadır.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Mevlana Kütüphanesi’nden 50 günde 50 bin kişi faydalandı