Site Kapak Fotoğrafı - 2022-06-25T194026.455

“Melikgazi’de 4 kütüphane, 3 teknoloji atölyesi hizmete açıldı”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri’deki Danişment Gazi, Demokrasi, Köşk, Hunat Mahallelerinde yapılan Akıl Küpü kütüphaneler ve Yildirim Beyazit, Danişment Gazi, Tinaztepe’deki sosyal tesisler içindeki teknoloji atölyeleleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Köşk Mahallesinde düzenlenen açılış törenine, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel, Hülya Atçı Nergis, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları ile davetliler katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, açılışı yapılan tesisler hakkında bilgi verdi. Vatandaşın ihtiyacını butik projelerle yerinde çözdüklerini vurgulayan Palancıoğlu, “Bugün 4 kütüphane ve 3 teknoloji atölyesinin açılışını yapıyoruz. Tüm belediyeler olarak, kütüphanelerimizin sayısını artırıyoruz. Biz vatandaşımızın ihtiyacını mahallesinde çözmek için butik projeler yapıyoruz. Butik okullar, butik kütüphaneler, butik sağlık merkezleri gibi. Tam 16 okul yapıyoruz. Kütüphane sayımız 8’e yükseldi. Bu sayı daha sonra artacak. Bunlar halk kütüphanesi olarak hizmet verecek. Çok yakında havacılık ve uzay lisemizin de temelini hep birlikte atacağız. Köşk Akıl Kütüphanemizde kafeteryamız ve çalışma odaları var. İhtiyaç olması halinde 24 saat açık tutarız” şeklinde konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, “Bugün açılışını yaptığımız 7 tesisin hayırlı olmasını dilerim. Sağ olsunlar belediye başkanlarımız o kadar çok hizmet yapıyorlar ki, hem alt yapı üst yapı hem de teknoloji atölyeleri ve kütüphaneleri yapıyorlar. Kültür sanat eğitim faaliyetleriyle de daha çok ilgileneceğiz” dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise şunları dile getirdi; “Melikgazi’de de yurtdışındaki gibi 7/24 saat açık kütüphanelerin olması çok güzel. İnsana dokunan bir uygulama bu. Kayseri’de ciddi bir birlik ve beraberlik var. Dolayısıyla başarı da arkasından geliyor. Hizmette uyumayan şehrimize bu vesileyle 7 tesisimiz hayırlı olsun.”

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hülya Atçı Nergis, İsmail Emrah Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da birer konuşma yaptı.

Konuşmalarının ardından protokol açılış kurdelesini keserek 7 tesisinin hizmete açıldı.

 

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
“Melikgazi’de 4 kütüphane, 3 teknoloji atölyesi hizmete açıldı”