Melih Eymen’in tedavi olabilmesi için son 2 kilosu kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – SMA Tip 2 hastası olan Melih Eymen’in kampanyasının yüzde 67’si tamamlandı. Melih Eymen’in tedavi olabilmesi için son 2 kilosunun kaldığını belirten Ceylan ailesi, “Oğlumuzun kilo almasından korkuyoruz, sıvı ile besliyoruz” dedi.

Kayseri’de SMA Tip 2 hastası iki çocuktan birisi olan Hasan Çınar’ın kampanyası tamamlanarak bugün kutlaması yapıldı. Şimdi sıra Melih Eymen’de. Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası olan Melih Eymen için sürdürülen kampanyanın ise yüzde 67’si tamamlandı. Oğlunun tedavi olabilmesi için son 2 kilosunun kaldığını söyleyen anne Fatma Ceylan, “Melih Eymen SMA kas hastalığı ile mücadele ediyor. Oğlumuz 5 yaşına girdi. Valilik onaylı kampanya başlattık. 9 ay oldu kampanyamız başlayalı. Şu anda Elhamdülillah kampanyamız yüzde 67’de. Hala mücadelemiz devam ediyor. Evladımızın ilacını alabilmesi için kampanyanın yüzde 100 olması gerekiyor. Bütün operatörlerden SMS atarak, kumbaralarımıza bağış yaparak, Valilik onaylı IBAN numaralarından Melih Eymen’e destek olabilirler. Eğer ki Kayseri’de yaşayan herkes 12 TL verirse kampanyamız bitmiş olacak. Zor kısmını atlattık, kolay kısmı kaldı. İnşallah birlikte başaracağız. Melih Eymen artık 5 yaşında. Her şeye aklı eriyor. Şu an en çok istediği şey Kayseri’ye kar yağdı, kar oynamak istiyor. Diğer çocukları kar oynarken görüyor. Ben stantta gelirken anneannesine bırakıyorum. ‘Anne ben çocuk değil miyim? Geçen yılda oynayamamıştım’ diyor. Artık yürümek, koşmak istiyor. Okul çağı geldi. Son 2 kilosu kaldı oğlumuzun” ifadelerini kullandı.

‘BENDEN BİR ŞEY İSTEDİĞİNDE UNUTTUM DEMEK ZORUNDA KALIYORUM’

Melih Eymen’in kilo almaması için sıvı ürünlerle beslediklerini belirten baba Osman Ceylan, “Oğlumuz Melih Eymen kas hastalığı ile mücadele ediyor. Hastanenin bizden istediği fiyatın yüzde 67’sini tamamladık. Hemen hemen 12 milyonluk bir açığımız kaldı. İnşallah onu da Rabbimin izni ile tamamlayacağız. Buradan da Kayserimizin önde gelen sanayicilerine, iş adamlarına oğlumuza destek olmalarını istiyoruz. İlerleyen bir hastalık olduğu için gün gün Melih Eymen’in kasları eriyor. Melih Eymen artık bebek değil, her şeye aklı eriyor. Benden bir şey istediğinde unuttum demek zorunda kalıyorum. Unutmuyorum istediği bir şeyi ama tedaviyi olabilmesi için oğlumun 20 kiloyu aşmaması lazım. Bizde kilo almaması için sıvı ürünlerle besliyoruz. Aç bırakıyoruz. Ona unuttuk diyerek kandırıyoruz. Ben oğluma yalan söylüyorum. İnşallah başaracağız. Kampanyamızda yüzde 67’de. O da miktar olarak 21 milyona denk geliyor. 12 milyon gibi bir açığımız var. 120 bin kişi 100 TL, 240 bin kişi 50 TL verirse bir gün de tamamlanacak bu rakam” şeklinde konuştu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Melih Eymen’in tedavi olabilmesi için son 2 kilosu kaldı