MELİH EYMEN İÇİN SON ALTI AY

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası Melih Eymen Ceylan’ın (4) tedavisi için 17 Temmuz’da İldem Cumhuriyet mahalle muhtarı kermes düzenleniyor. Düzenlenen kermeste sanatçı Metin Işık’ta konser vererek destek olacak.

Kayseri’de SMA hastası iki çocuktan biri olan 4 yaşındaki Melih Eymen için ailesi valilik izniyle yardım kampanyası yürütüyor. İldem Cumhuriyet mahalle muhtarı Emine Kurhan, kampanyaya destek olabilmek için 17 Temmuz 2022 tarihinde İldem Cumhuriyet Mahalle Muhtarlık Parkında kermes düzenleyeceklerini ifade ederek “Kayseri’deki hayırseverlerimize sesleniyorum. Kayseri’de iki tane SMA hastası çocuğumuz var. Kayseri el ele verirse iki çocuğumuzu da tedavi ettirebilecek güçtedir. “dedi. Kurhan sanatçı Metin Işık’ın kermes yararına konser düzenleyeceğini ifade etti.

‘GEÇ KALMAYALIM, KEŞKE DEMEYELİM’

Oğlunun tedavisi için 6 aylık bir zamanın kaldığını ve valilik onaylı yardım kampanyası başlattıklarını belirten Fatma Ceylan, Dubai’de yapılacak olan tedavi için 1 milyon 822 bin dolar istendiğini, yüzde 16’sını toparlayabildiklerini vurguladı. Ceylan, ” Biz Kayseri’den kayserinin büyük sanayicilerinden, fabrikatörlerinden, devlet büyüklerimizden yardım istiyoruz. Melih Eymen’in ellerinden tutmalarını istiyoruz. Oğlumuzun zamanı az kaldı. 6 ay kadar süresi kaldı. Alacağı tedavinin yaş ve kilo kriteri var. Melih Eymen’e geç kalmayalım keşke demeyelim zamanımız varken ona sahip çıkalım. 17 Temmuz’da düzenlenecek olan Sanatçımız Metin ışık da Melih Eymen’e adım olmaya gelecek. Kayserimizi desteğe kermese bekliyoruz.” dedi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MELİH EYMEN İÇİN SON ALTI AY