Mayo ve Bikinilere Rağbet Arttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ,(BGC)-Turizm sezonu, bir önceki sezona göre daha geniş yelpazede açıldı ve pek çok kişi tatil için turistik yerlere akın etmeye başladı. Giyimciler, mayo ve bikini taleplerine yetişemediklerini ifade etti. 26 senedir giyim sektöründe bulunan işletmeci Hasan Koca, 9 günlük Kurban Bayramı tatili ve sonrasında tatile çıkacaklar için mayo ve bikini alımı konusunda sıkça sorulan soruları cevapladı.

Koca, mayo ve bikini fiyatları hakkında bilgilendirmede bulundu: “Mayo ve bikini fiyatları 40 TL’den başlayarak 500 TL’ye kadar çıkıyor. Geçen yıl pandemi sebebiyle satışlarımız yok denecek kadar azdı. Ancak şu an satışlarda yoğunluk var ve müşterilerimizin siparişlerine yetişemiyoruz. Ürünleri geçen yılın fiyatlarından satmaya çalışıyoruz.”

Erkeklere özel ürünler hakkında da konuşan Koca, “Erkek ürünlerinde fiyatlar 30 TL’den başlayarak 150 TL’ye kadar çıkıyor. Erkekler için ürünlerde su tutmayan ve canlı renkli ürünler tercih edilmelidir” dedi. Haşema fiyatlarının 100 TL ile 400 TL arasında değiştiğini ifade eden Koca, “Su tutan ürünler 200 ila 250 TL aralığındadır. Haşema ile mayo fiyatları eşdeğer durumdadır” dedi.

Koca, alınacak ürünlerdeki fiyat oynamalarının nelerden kaynaklandığına değinerek “Modellerin kumaşı, nakşı, desenine göre fiyatlar değişebilir” diye konuştu.

Güneş kremlerinde ise fiyat aralığının 65 ila 150 TL arasında olduğunu belirten Koca, güneşlenirken mutlaka güneş kremi kullanılması gerektiğini söyledi.

Koca, satışlarda yaşanan artışla ilgili “Bu satışlarla birlikte geçen yılki açığımızın yaklaşık yarısını kapatabiliriz” diyerek konuşmasını bitirdi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Mayo ve Bikinilere Rağbet Arttı