KTO yönetimi belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA)- Kayseri Ticaret Odası (KTO) Komitesi seçimleri sonrası meclise giren üyeler, kendi arasında toplanarak KTO Başkanlık ve Meclis Başkanlığı yönetimini belirledi.

KTO Komite seçimlerinde Ömer Gülsoy’un kırmızı listesi tulum çıkarmıştı. Bütün komiteleri, kırmızı listeden giren üyeler kazandı. Meclise giren komite üyeleri, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda KTO’yu 4 yıllığına yönetecek Yönetim Kurulu ve Meclis Yönetimi belirlendi.

Buna göre Ömer Gülsoy KTO Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. KTO Yönetim Kurulu asil listede görev alan diğer isimler ise şunlar: Erol Sırıklı, M. Ali Yörük, Latif Başkal, Mustafa Okutan, Hüseyin Mercan, Şevket Uyar, Mehmet Gülsoy, Hacı Bekir Kuzucu, Ahmet Emre Sönmez ve Hasan Köksal.

KTO Meclis Yönetimi de şu isimlerden oluştu: Cengiz Hakan Arslan (Başkan), Mahmut Kabak (Meclis Başkan Yardımcısı), Ahmet Şapcı (Meclis Başkan Yardımcısı), Selcen Erişen (Kâtip Üye)
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) ise şu delegeler asil listeden girdi: M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Adnan İncetoprak, Ahmet Akçakaya, Ahmet Kirazoğlu, Ali Doğan, Hacı Çevikel, Ahmet Soysal, Kürşad Türkoğlu, Bülent Ünlüsavuran, Alper Tuna Elmacı, Muammer Topsakal, Mustafa Aydın, Mehmet Gülsoy, Selim Kadir Sepici, Mehmet Yağanlı, Necati Selçuk Şahin ve Ahmet Akşar.
Disiplin Kurulu asil listesi de şu şekilde oluştu: Ahmet Tural, Nebi Yemlihalıoğlu, Ahmet Güneş, Kadir Teltelici, Ali Kürtüncü ve Mustafa Karslıoğlu.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KTO yönetimi belli oldu