Kollarını Kaybeden Sevim Nur’a Yardım Sözü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ, (BGC – ÖZEL HABER)- Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bir süre önce kollarını iş kazasında kaybeden Sevim Nur Türkmen’i ziyaret ederek yardım sözü verdi.
Kayseri’de 3 ay önce çalıştığı iş yerinde iki kolunu da hamur açma makinesine kaptıran üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Sevim Nur Türkmen’in sesi, Kayseri Bağımsız Gazeteciler Cemiyeti’nin (KBGC) haberiyle duyulmuştu. Türkmen, 150 bin Dolar değerinde olan biyonik protez kollara sahip olmak istediğini ancak maddi güçlerinin buna yetmediğini dile getirmişti.
Mağdur kadının yardım çağrısına duyarsız kalmayan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Sevim Nur’u evinde ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, Sevim’in çağrısını duyduğunu ve bunun için çözüm sağlayabilmek adına çaba sarf edeceklerini dile getirdi.
Hukuki süreç hakkında Sevim Nur’dan bilgi alan Melikgazi İlçe Başkanı Ülke de, dava sürecinin takipçisi olacaklarını söyledi.
Ziyaretten ve yardım sözünden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sevim Nur ve ailesi ise, Başkan Palancıoğlu ve Ülke’ye teşekkür etti.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kollarını Kaybeden Sevim Nur’a Yardım Sözü