Kocasinan Belediyesi’nin araç filosuna 36 yeni araç eklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kocasinan Belediyesi kentte daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için araç filosuna 36 yeni araç ekledi.

Kocasinan Belediyesi tarafından maliyeti 46 milyon 500 bin lira olan 36 yeni araç, düzenlenen törenle tanıtıldı. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, Ford Metinler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin Köseoğlu, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yeni araçların tanıtımı konusunda, “Şehirlerin geleceği ve akıbeti, o şehirde yaşayan yöneticilerinin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Allah’a hamd olsun. Kayseri’mizde iyi hizmetler veren 17 belediyemiz var. Bu güzel hizmetlere emek veren Belediye Başkanımız Ahmet Beye teşekkür ediyorum. Ramazan boyunca her akşam vatandaşlarla bir arada olan başkanımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise; Kayseri model belediyeciliğine katkı sağlayan bütün belediye başkanlarına teşekkür etti.

‘MODERN VE MARKA ŞEHİR OLAN KAYSERİ’YE YAKIŞIR PROJELER ÜRETİYORUZ’
“Ramazan Bayramı’na birkaç gün önce gelen bu araçlar, Kocasinan için bayramlık olmuştur” diyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar şu sözleri söyledi, alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Bu araçlar; Kırsal, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Ve Bahçeler hatta Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde hizmet verecek. Ramazan Bayramı’na birkaç gün önce gelen bu araçlar, demek ki Kocasinan için bayramlık olmuştur. Bayram’da bir şeyler alındığı zaman küçüklerde büyüklerde o mutluluğu çok iyi bilirler. Benim içinde şuanda bu araçların Kocasinan Belediyesi’ne katılmış olması, çocukluğumda yaşamış olduğum bayramlık heyecanıyla eşdeğerdir. Aynı mutluluğu ve aynı hazzı tadıyorum. Göreve geldiğimden bugüne kadar, 98 yeni araç aldık. Araç filomuzu gençleştiriyoruz. Ayrıca yeni araçlar demek, yeni hizmet alanlar demektir. Kocasinan’da farklı projelere imza atmak için gayret ediyor ve her alanda hizmet ediyoruz.”

Program, sembolik anahtarın teslim alınması ve duaların edilmesiyle sona erdi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kocasinan Belediyesi’nin araç filosuna 36 yeni araç eklendi