Fotoğraflı - 2024-07-17T133104.708
1:29

Kocasinan Belediyesinde istihdam edilecek 150 işçinin kura çekilişi yapıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocasinan Belediyesi tarafından saha işlerinde geçici olarak istihdam edilecek 150 kişi noter huzurunda dijital ortamda yapılan kura çekimiyle belirlendi. İşçi alımı için çekilen kurada 150 kişinin isimleri www.kocasinan.bel.tr ile sosyal medya mecralarında yayınlanacağı belirtildi.

Kocasinan Belediyesi tarafından saha işlerinde geçici olarak istihdam edilecek olan 150 kişi için canlı yayınla noter huzurunda kura çekimi yapıldı.Kura çekimi, Kocasinan Belediyesi Meclis Salonu’nda canlı yayınla 8. Noter huzurunda gerçekleştirildi. Programa Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Yıldırım ve KİMAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Enver Uzunefe katıldı. Geçici işçi için başvuranların arasından 150 kişi noter huzurunda dijital ortamda yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Kura çekişine katılım sağlayan vatandaşlara hayırlı olsun dileklerini ileten Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Yıldırım; “İşçi alımı için başvuran 4 bin 509 kişiden 150 personel alımı için noter huzurunda kura çekimi gerçekleştiriyoruz. Canlı yayında kura çekimi sonrası istihdam edilecek işçi kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan işçi alımı için çekilen kurada 150 kişinin isimleri www.kocasinan.bel.tr ile sosyal medya mecralarında yayınlanacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen