Kazada hatalı bulunan sürücü, kamera görüntüleriyle itiraza hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 3 aracın karıştığı trafik kazası kameralara yansıdı. Hatanın verildiği bordo renkli araç sahibi, kamera görüntüleriyle itiraz etmeye hazırlanıyor.

Kaza, Organize Sanayi Bölgesi’nde 7. Cadde ile 12. Cadde’nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. 38 P 0140 plakalı personel taşıyan minibüs ile yan caddeden kavşağa giren Rifat Erbay idaresindeki 09 DG 009 plakalı araç ve 38 R 321 plakalı midibüs çarpıştı. Kaza, bölgede bulunan güvenlik kamera görüntülerine de an be an yansıdı. Kazada yaralanma olmazken 3 araçta maddi hasar oluştu.

Olay yerine gelen polis, kazayla ilgili tutanak tuttu. Hatanın tamamın verildiği 09 DG 009 plakalı araç sürücüsü Rifat Erbay, elindeki kamera görüntüleriyle tutanağa itiraz etmeye hazırlanıyor. Kendisinin ve kazaya karışan diğer midibüsün yeşil ışıkta geçtiklerini savunan Erbay, hatanın diğer yoldan gelen personel minibüsünde olduğunu öne sürdü. Erbay, “Görüntülerden de anlaşılacağı üzere, bizden önce de iki otomobil geçiyor. Bize yeşil ışık yandıktan sonra önümdeki araçlarla birlikte ben de hareket ettim. Bize çarpan aracı ise son ana kadar görmedim. Kazadan dolayı ben hatalı gösterildim” dedi.

Kamera görüntülerinde her şeyin açık şekilde görüldüğünü belirten Erbay, tutanak nedeniyle 100 bin lirası sigortadan karşılanmak üzere toplam 195 bin lira hasar parası ödemesi gerektiğini söyledi. Erbay, hatanın düzeltilmesi için mahkemeye başvuracağını da sözlerine ekledi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kazada hatalı bulunan sürücü, kamera görüntüleriyle itiraza hazırlanıyor