KAYSO Meslek Komitesi seçimlerinin galibi Büyüksimitçi oldu

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Sanayi Odası’nda (KAYSO) meslek komite seçimi sona erdi. Mevcut Başkan Mehmet Büyüksimitçi’nin kırmızı listesi 24 komiteyi alırken, 1 komitede ise bağımsızlar kazandı.

KAYSO hizmet binasında sabah saatlerinde başlayan KAYSO meslek komitesi seçimi sandıkların saat 17.00’de kapanmasıyla sona erdi. Daha sonra oy sayımına geçildi. Sayım sonuçlarına göre mevcut Başkan Mehmet Büyüksimitçi’nin kırmızı listesi 25 komiteden 24’ünü kazandım. Diğer aday Ali Baktır’ın mavi listesi hiçbir komiteyi alamazken 1 komitede bağımsızlar kazandı.

Meslek Komitelerinden seçilen toplam 52 üye, daha sonra kendi arasında KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve KAYSO Meclis Başkanını seçecek. Ortaya çıkan komite seçim sonuçlarına göre, Mehmet Büyüksimitçi’nin KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Tek listeyle gidilmesi beklenen KAYSO meslek komite seçimlerine, yaklaşık bir hafta kala mevcut başkan Mehmet Büyüksitçi ile fikir ayrılığı yaşadıkları gerekçesiyle iş insanı Ali Baktır da adaylığını açıklamıştı.

Exit mobile version