Kayseri’yi temsil eden gençlerimiz madalyayla döndüler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Sivas’ta düzenlenen Minik-Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde Kayseri’yi temsil eden sporcularımız, Muhammed Mehdî Yüreğiçatal, Mustafa Yüreğiçatan ve Hüseyin Güver Türkiye 3’üncüsü olarak döndüler.

19-24 Nisan tarihleri arasında Sivas’ta düzenlenen Minik-Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri sona erdi. Şampiyonada ve milli takım seçmelerinde Kayseri’yi temsil eden Muhammed Mehdî Yüreğiçatal, Mustafa Yüreğiçatan ve Hüseyin Güver büyük bir başarıya imza attılar. Geçtiğimiz yıl, Takım Kata dalında Türkiye 3’üncüsü olan Muhammed Mehdî Yüreğiçatal ve Mustafa Yüreğiçatal, bu yıl da Türkiye 3’üncülüğünü kazanarak milli takım kadrosuna isimlerini yazdırmayı başardılar.

Yine geçen yıl Kayseri’de düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu ve müsabakanın reklam yüzü olan Muhammed Mehdî Yüreğiçatal 50 kiloda Kumite dalında zirvedeki yerini koruyarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yüreğiçatal, önümüzdeki ay Milli Takım adına Bosna-Hersek’te düzenlenecek olan Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri’yi temsil eden gençlerimiz madalyayla döndüler