Kayserispor-Ümraniyespor maçı öncesi ve sonrası taraftara ücretsiz ulaşım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Süper ligin 28’nci haftasında evinde Ümraniyespor’u ağırlayacak olan Yukatel Kayserispor’a destek çağrısında bulunarak sarı kırmızılı taraftara ‘ücretsiz ulaşım’ hizmeti verileceğini duyurdu.

Kayserispor ligin 28’nci haftasında bugün Ümraniyespor’u ağırlayacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da maç öncesi Yukatel Kayserispor’a destek çağrısında bulundu. Sarı-kırmızılı taraftara ‘ücretsiz ulaşım’ hizmeti verileceğini açıkladı.

Büyükkılıç yaptığı paylaşımda, “Ümraniyespor ile oynanacak maçta Kayserispor’umuza başarılar diliyor, tramvay seferlerini ücretsiz yaptığımız karşılaşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

PASSOLİG KARTI OLANLARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Tüm Kayserilileri maça davet eden Başkan Büyükkılıç, verdiği talimatla tramvayda taraftara ücretsiz ulaşım desteği sunacaklarını belirtti. Passolig kartı olan Yukatel Kayserispor taraftarına, saat 13:30 ile 19:30 saatleri arasında hizmet verecek tramvay araçları ile ücretsiz ulaşım imkânı sağlanacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayserispor-Ümraniyespor maçı öncesi ve sonrası taraftara ücretsiz ulaşım