Kayserispor – Konyaspor maçı biletleri satışa çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ(1HA)- Pazar günü oynanacak olan Kayserispor- Konyaspor maçının biletleri, 30 lira ile 300 lira arasında değişen rakamlarla satışa çıktı. Kulüp, men cezası alan Kuzey Alt Tribün C bloktaki kombine biletli taraftarların yerini de satışa çıkardı.

Süper Ligin 14’üncü haftasında Kayserispor, evinde Konyaspor’u konuk edecek. Sarı kırmızılı kulüp, bu maçın bilet satış fiyatlarını belirledi. Kulüp ayrıca, PFDK tarafından men cezası verilen kombine biletlilerin oturduğu Kuzey Alt Tribün C blok biletlerini de satışa sundu.

Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, “PFDK’nın almış olduğu karar gereği; 30.10.2022 tarihinde oynanan Yukatel Kayserispor-Adana Demirspor karşılaşmasında Kuzey Alt Tribün C blokta yer alan taraftarlarımızın bir sonraki ev sahibi olduğumuz müsabakaya (Konyaspor) girişlerinin engellenmesine karar verildi. Kulübümüzün almış olduğu karar gereği, PFDK kararı ile ceza alan bloklarda bulunan kombine sahiplerinin koltukları bu maç için satışa açılacaktır. Adana Demirspor maçında bilet fiyatı değişimi öncesinde kale arkasından bilet alan taraftarlarımız, Konyaspor müsabakasında Doğu Üst tribünde misafirimiz olacak. Biletleri Passolig kartlarına yüklenecektir” ifadelerine yer verildi.

Kulüp tarafından açıklanan bilet fiyatları ise şu şekilde:
Batı Balkon: 300 TL,
Batı Alt Tribün 250 TL,
Batı Üst Tribün 250 TL,
Doğu Alt Tribün 80 TL,
Doğu Üst Tribün 60 TL,
Kuzey Üst Tribün 30TL,
Güney Alt Tribün 30 TL,
Misafir Tribün 39 TL.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayserispor – Konyaspor maçı biletleri satışa çıktı