Kayserispor ile Giresunspor 3’üncü randevuya çıkacak

KAYSERİ (1HA) – Yukatel Kayserispor ile Bitexen Giresunspor Süper Lig’de 3’üncü defa karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de 3 hafta geride kalırken, 2 maçını kaybeden Yukatel Kayserispor, ligin 4. haftasında Bitexen Giresunspor’u konuk edecek. Giresunspor Süper Lig’e geçtiğimiz sezon çıktığı için iki takım rekabeti bir sezonla sınırlı. Her iki takım bu maç öncesi sadece geçtiğimiz sezon 2 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlardan ligin 7. haftasında Giresun’da oynanan maç 1-1 berabere biterken, ligin 26. haftasında Kayseri’de oynanan rövanş karşılaşması ise Kayseri temsilcisinin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Takımlar arasındaki rekabette 1 maçı Kayserispor kazanırken 1 maçta da beraberlik bozulmadı. Sarı kırmızılılar toplamda 3 gol atarken, kalesinde ise 1 gol gördü.

28 Ağustos 2022 Pazar günü oynanacak Kayserispor – Giresunspor maçını hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay.

Yukatel Kayserispor – Giresunspor maçı yarın (Pazar) Büyükşehir Kadir Has Stadyumu’nda saat 19.15’te başlayacak. Kayserispor’da Emrah Başsan sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Geçen hafta son dakikada kadrodan çıkartılan Mario Gavranovic’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Bu karşılaşma öncesi Kayserispor 3 puanla ligin 12’nci sırasında, rakibi Giresunspor ise 6 puanla ligin 7’nci sırasında bulunuyor.

Exit mobile version