Fotoğraflı (8)
1:38

Kayserispor Alt Yapı Sorumlusu Alper Kelkitli: “Bu sene ilçelerde de seçmeler yapmayı planlıyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayserispor Alt Yapı Sorumlusu Alper Kelkitli, “Ağustos ayında küçük yaş gruplarımız olan 7-8-9-10 yaş gruplarında seçme yapacağız. Daha sonra seçmelerimizi ilçelerimize taşımayı düşünüyoruz” dedi.
Kayserispor’da uzun yıllar çeşitli yaş kategorilerinde görev alan bir dönem A Takımda da çalışan Alper Kelkitli 2024 – 2025 sezonu öncesi tekrar Alt Yapı Sorumlusu olarak göreve getirildi. Alt yapı sorumlusu belli olduktan sonra alt yaş grubundaki antrenörlerin görev dağılımı gerçekleşti. Alper Kelkitli idaresinde alt yapı antrenörleri Ağustos ayının ikinci yarısında seçme gerçekleştirilecek. Burada 7-10 yaş arası çocuklar yaş kategorilerine göre seçmelere alınacak. Başarılı olanlar yaş gruplarına göre alt yapıda lisanslı olarak forma giyecek. Sarı kırmızılı antrenörler sadece kulüp tesislerinde değil. ilçelere de giderek buradaki çocuklara da yönelik seçme gerçekleştirmeyi planlıyor. Kayserispor Alt Yapı Sorumlusu Alper Kelkitli verdiği özel röportajda, “İlk olarak alt yapılarda 24 antrenörümüze görev dağılımı yaptık. U19 ve U17 sezon hazırlıklarına başladı. Ağustos ayı için planlamamızı yaptık. Ağustos ayında küçük yaş gruplarımız olan 7-8-9-10 yaş gruplarında seçme yapacağız. Daha sonra seçmelerimizi ilçelerimize taşımayı düşünüyoruz. İnşallah Amatör Spor Kulüpleriyle entegreli çalışarak Kayserisporumuzu ve Kayseri futbolunu nasıl geliştirebiliriz ? o yönde çalışmalara başlayacağız. İnşallah hayırlı ve sezon geçirmemizi diliyorum” diye konuştu.
“ALT YAPI FABRİKADIR”
Deneyimli antrenör Alper Kelkitli açıklamasının devamında, “Kulüplerimizde imkanlar çok zor. Mutlaka alt yapıya yönelmek gerekli. Alt yapıdan futbolcu yetiştirip, oradaki futbolcuları yukarıya nasıl çıkartırız buna çalışmalıyız. Alt yapı fabrikadır. Orasını nasıl değerlendirebiliriz, nasıl çalışabiliriz, o futbolcuları yukarıya nasıl verebiliriz, genç futbolcuları ülke futboluna nasıl kazandırabiliriz? Amacımız ve hedefimiz budur. Hem Başkanımız Ali Çamlı hem de bizlere destek veren yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Kayserisporumuz hedeflediği alt yapıya kavuşacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen