Fotoğraflı (28)
2:50

Kayserili turizmcilerden Kıbrıs çıkarması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

TÜRSAB Kayseri ve KITSAB iş birliğiyle Kayserili turizmciler, Kıbrıs’ın doğal güzelliklerini ve kültürel varlıklarını tanımak adına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geldi. Geziyle ilgili konuşan TÜRSAB Kayseri Başkanı Ali Emre Mart: “Bölgedeki seyahat acentelerini KİTSAB önderliğinde ve TÜRSAB işbirliği ile birlikte Kıbrıs’a getirdik Kıbrıs’ı daha iyi tanıma ve yaptığımız programları daha iyi sonuç alabilmek için Kıbrıs infosu gerçekleştirdik” dedi.

TÜRSAB Kayseri ve KITSAB iş birliğiyle Kayserili turizmciler, Kıbrıs’ın doğal güzelliklerini ve kültürel varlıklarını tanımak maksadıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geldi. Gerçekleştirilen projeden söz eden TÜRSAB Kayseri Başkanı Ali Emre Mart; “Bu programın ilkini 2022’nin ilk çeyreğinde Kayseri’de gerçekleştirmiştik. Kıbrıs’tan gelen seyahat acenteleri ile birlikte Kayseri’de 3 günlük bir info programı yapmıştık geçen süre zarfı boyunca gördük ki güzel işlere imza attık bunun perçinleşmesi için de bölgedeki seyahat acentelerini KİTSAB önderliğinde ve TÜRSAB işbirliği ile birlikte Kıbrıs’a getirdik Kıbrıs’ı daha iyi tanıma ve yaptığımız programları daha iyi sonuç alabilmek için Kıbrıs infosu gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Yapılan programın amacının Kıbrıs’ı tanıtmak olduğunu ifade den KITSAB Başkanı Orhan Tolun; “ Biz Kayseri ile daha önce pandemi döneminde Kıbrıs’a acentelerimizi getirmiştik ama tam verimli bir çalışma yapamamıştık ardından biz Kayseri’ye gittik orada çalışmalar yaptık ve şimdi aynı şekilde halkaları tamamlamak için onları buraya davet ettik bir organizasyon yaptık. Kıbrıs genelde gazino cenneti olarak bilinir amacımız Kıbrısta ki 12 aya yayılmış olan turizme özel ilgiyi öne çıkarmaktır. Bu amaçla bir araya geldik tarihi güzelliklerimizi, yemeklerimizi onlara tanıtacağız. Bu şekilde ülkemize gelecek olan insanların ve bizden o bölgeye gidecek olan insanların birbiriyle daha fazla kaynaşmasını amaçlıyoruz. Buraya gelen ziyaretçilerin yüzde 80’i İstanbul ve yöresinden gelir Anadolu’nun diğer kesimlerinden çok az sayıda insan gelmekte bu nedenle bizim bütün çabamız Kayseri bölgesinden buraya bizden de o bölgeye insanları götürmek bir diğer amacımızdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen