Fotoğraflı (8)
2:00

Kayseri’de Yüzücü babaları yarıştı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik havuzunda gerçekleşen ‘Babalar Yarışıyor’ etkinliğinde lisanslı yüzücülerin babaları arasında yüzme yarışı düzenlendi.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Havuzu’nda gerçekleşen etkinlikte lisanslı yüzücü olan sporcuların velileri yarıştı. Açılış seremonisi sonrası başlayan yarışları Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ile Olimpik Havuz Tesis Müdürü Nihal Sert de izledi.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı açılış konuşmasında, “Çocuklarımızın gece gündüz demeden yanlarından ayrılmayan, sporculara veli olarak destek verenleri burada görmek mutluluk verici. Ayrıca sporun tabana yayılması adına aile boyu sporu desteklemekteyim.  Velilerimizi bu denli duyarlı ve heyecanlı görmek bizleri mutlu ediyor. Ülkemizde ilki düzenlenen bu müsabakaların örnek teşkil etmesini ve devamlılığını temenni ediyorum” dedi. Kayseri Yüzücü Velileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Volkan Bayar, babalar günü vesilesi ile babalar günü kapsamında babalar yarışıyor etkinliğini düzenliyoruz çocuklarımızın ne kadar emek verdiğini velilerimize göstermek. Bu ilki ama geleneksel hale geleceğini düşünüyorum” diye konuştu. Serbest, sırtüstü ve bayrak yarışı stillerinde yapılan yarışlara 48 sporcu velisi katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_en
Beğen