Kayseri’de Maç Günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAYSERİ (1HA) – Yukatel Kayserispor, Süper Lig’in 29’uncu haftasında İttifak Holding Konyaspor’u sahasında ağırlıyor.

2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 29’uncu haftasında, Kadir Has Stadı’nda oynanacak Kayserispor-Konyaspor maçı, bugün saat 13.30’da başlayacak. Maçın hakemliğini Trabzon Bölgesi hakemi Yasin Kol yerine getirecek. Kayserispor, sahaya çubuklu forma, siyah şort ve siyah konç ile çıkacak.

İttifak Holding Konyaspor, 52 puan ile fikstürde 2’nci sırada bulunurken, Kayserispor ise 38 puan ile fikstürde 10’uncu sırada bulunuyor. Kayserispor, son 3 maçını 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile tamamladı.

TURNİKE SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Kayserispor, dün yaptığı açıklamayla Kadir Has Stadı’nda turnike sorununun çözüldüğünü belirterek, “Taraftarlarımızın girişlerdeki yoğunluğu önlemek amacıyla stadyuma daha erken gelmelerini rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

KADIN VE ÖĞRENCİLERE MAÇLAR ÜCRETSİZ

Yukatel Kayserispor’un 28’inci hafta itibarıyla başlattığı kampanya ile bütün kadınlar ve 7-18 yaş aralığındaki ilköğretim/ortaöğretim öğrencileri, vizesi güncel olan Passolig kartlarıyla birlikte sezon sonuna kadar Kayserispor maçlarını ücretsiz izleyebilecek. Ayrıca 7 yaş altı çocuklar ise Passolig zorunluluğu olmadan ebeveynleri ile birlikte müsabakaları sezon sonuna kadar ücretsiz izleyebilecek. Oluşan fiyat farkı, Kayserispor yönetim kurulu tarafından karşılanacak.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri’de Maç Günü