Kayseri’de doluyla karışık yağmur, hazırlıksız yakaladı

KAYSERİ (1HA) – Kayseri’de ikindi saatlerinde başlayan doluyla karışık yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Bir gurup vatandaşın yağmur altında oyun oynaması ise dikkat çekti.

Meteoroloji tahminlerine göre Kayseri yağışlı bir bayram geçiriyor. Bayramın 3’üncü gününde de ikindi sonra aniden bastıran doluyla karışık yağmur, bayram gezmesine çıkan vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Vatandaşlar, işyeri tentelerinin altına sığınarak yağmurun durmasını bekledi. Bazı vatandaşlar ise koşarak yağmurdan uzaklaşmaya çalıştı. Yaklaşık 20 dakika süren yağış, yollarda su birikintisi oluştururken sürücüler de görüş mesafelerinin düşmesi nedeniyle zorlandı.

YAĞMUR ALTINDA OYUN OYNADILAR

Yağmur yağışına sevinen bir grup vatandaş ise, oyun oynayarak ıslanmayı tercih etti. Bir kişi oynarken diğer arkadaşları da el çırparak arkadaşlarına eşlik etti.

Meteoroloji tahminlerine göre kayseri ve ilçelerinde sağanak yağışın Cumartesi gününe kadar aralıklarda devam etmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en düşük 5, en yüksek 13 derece olması tahmin ediliyor.

Exit mobile version