Kayseri’de ağır hasarlı bina tahliye edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

KAYSERİ (1HA)- Kayseri’de, yaşanan depremler sonrası ağır hasar alan bina zabıta ve polis ekiplerinin kontrolünde tahliye edildi. Bina sakinlerinden Hayrettin Büyükbaş, geç haber verildiğini savunarak mağdur olduklarını iddia etti.

Kayseri’nin merkez Kocasinan İlçesi Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan bir apartman Kahramanmaraş depremleri ve son olarak Kayseri’de yaşanan İncesu ile Hacılar depremlerine dayanamadı. Yapılan kontrolde yapının ağır hasarlı olduğu belirlenerek tahliye edilmesi yönünde karar verildi.

Bina bugün polis ve zabıta ekiplerince kontrollü bir şekilde boşaltıldı. Vatandaşlar, eşyalarını dışarı çıkardı. Apartmanın tamamen boşaltılmasının ardından mühürlenecek. En kısa sürede yıkılması bekleniyor.

Binaya ağır hasar verildiğinden haberlerinin olmadığını söyleyen bina sakini Hayrettin Büyükbaş, “Binaya ağır hasar vermişler hiçbirimizin haberi yok. Komşuların, bina sakinlerinin haberi yok. Sabah haber verdiler saat 3’te binayı boşalttık. Herkes mağdur, herkesin eşyası içeride. Kimsenin gidecek bir yeri yok. Herkes mağdur” şeklinde tepki gösterdi.

0
be_enme
Beğenme
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Kayseri’de ağır hasarlı bina tahliye edildi